Ce principii clare? O fi reprezentatul Organizatiei Mondiale a Sanatatii si n-am aflat eu? Consensul medicilor si al psihologilor este foarte clar: homosexualitatea nu este parafilie. El n-are nici stiinta de carte si nicio cadere sa nege asta.
Da-i naibii ca o sa-mi fie sila sa ies afara din casa, vazandu-i cum se tin mana de mana avand barbi amandoi sau sa vad doua fete "lingandu-se" prin parcuri, unde naiba este moralitatea, cine naiba mai respecta moralitatea legalizand asa ceva. Cum este sa vada un copil de 5 ani, 2 baieti tinandu-se de mana, ce o sa te intrebe, mami, tati dar ce fac baietii aia? ce o sa le spui, sa nu mai zic ca vine un baiat care se crede femeie si se duce la SPA-ul fetelor, sotia ta vine cu fiica-ta la SPA si il vede pe "nemernicul" ala cu penisul la vedere, ce faci atunci. Iti spun eu, stai inchis in casa.
Ai vazut ce scrie? Saracul sta inchis in casa de frica faptului ca se saruta homosexualii pe strada.
Un cowboy sosește la gospodăria unei văduve, pe drumurile lor prin preerie. Este o ospătat iar seara văduva îl poftește să doarmă în pat cu ea. El se scuză că el e gentleman și preferă să doarmă singur.
Dimineața la plecare el observă în curte găini și mai mulți cocoși. El o întreabă dacă nu se bat între ei. Nu, căci numai unul e cocoș, restul sunt gentlemani. De acea tu ca femeie te poți simți în siguranță lângă ei, că ei sunt gentlemani.