| Petrut360 a întrebat:

De ce in Olanda sunt atat de multe legi ridicole, iar prostitutia si pedofilia sunt legale? Ce se intampla intr-o tara "din occident"?

35 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns (pentru StrongHeart):

Ce principii clare? O fi reprezentatul Organizatiei Mondiale a Sanatatii si n-am aflat eu? Consensul medicilor si al psihologilor este foarte clar: homosexualitatea nu este parafilie. El n-are nici stiinta de carte si nicio cadere sa nege asta.

| Andrei007007 a răspuns (pentru StrongHeart):

Da-i naibii ca o sa-mi fie sila sa ies afara din casa, vazandu-i cum se tin mana de mana avand barbi amandoi sau sa vad doua fete "lingandu-se" prin parcuri, unde naiba este moralitatea, cine naiba mai respecta moralitatea legalizand asa ceva. Cum este sa vada un copil de 5 ani, 2 baieti tinandu-se de mana, ce o sa te intrebe, mami, tati dar ce fac baietii aia? ce o sa le spui, sa nu mai zic ca vine un baiat care se crede femeie si se duce la SPA-ul fetelor, sotia ta vine cu fiica-ta la SPA si il vede pe "nemernicul" ala cu penisul la vedere, ce faci atunci. Iti spun eu, stai inchis in casa.

| doctorandus a răspuns (pentru Andrei007007):

Serios: tu ai probleme.

| doctorandus a răspuns (pentru StrongHeart):

Ai vazut ce scrie? Saracul sta inchis in casa de frica faptului ca se saruta homosexualii pe strada.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Violleta2022):

Un cowboy sosește la gospodăria unei văduve, pe drumurile lor prin preerie. Este o ospătat iar seara văduva îl poftește să doarmă în pat cu ea. El se scuză că el e gentleman și preferă să doarmă singur.
Dimineața la plecare el observă în curte găini și mai mulți cocoși. El o întreabă dacă nu se bat între ei. Nu, căci numai unul e cocoș, restul sunt gentlemani. De acea tu ca femeie te poți simți în siguranță lângă ei, că ei sunt gentlemani.