| AlexDorinel a întrebat:

De ce in Romania 90% din masini sunt Europene? foarte rar vezi un ford sau ceva asiatic

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Alea europene sunt mai aproape.

| Simpatic a răspuns:

Pentru ca sunt cam doua tabere bine 3 : oamenii care isi permit si nu-s foarte foarte prententiosi si cumpara masina noua romaneasca.
2. cocalarii si idiotii care considera ca epavele de Germania care au sute de mii de km se pot numi masini doar pentru ca au nu stiu ce masaj in scaun sau trapa, dar motorul e ca o mamaie de 90 de ani.
3. Cei cu bani care isi cumpara masini preferata din Romania de noua sau din afara!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa de curiozitate, cum alegi sa pui intrebarile astea?
pur si simplu asa alegi un subiect despre care nu stii nimic si pui o intrebare aleatoare?

| gabicoo a răspuns:

Ford are fabrică în România, Suzuki prin Ungaria - care asiatice sau americane?
Poți să zici că ai mașină americană dacă achiziționezi un Cadillac
Asiatice 100% sunt cele produse de TATA Motors în India și Great Wall în China!

| johnnny123 a răspuns:

Daaaa, foarte rar vezi in Romania o Toyota, o Honda, un Hyundai, o Kia, un Nissan, un Ford... Sunt la fel de rare ca puricii pe un caine vagabond.

Tu chiar nu te plictisesti de toate intrebarile astea aberante pe care le pui?

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu in Bucuresti vad foarte multe masini japoneze. Si eu mi-am luat Toyota. Dar cel mai mult vad Opel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca doar in Romania poti gasi aproape toate marcile de masini din lume, despre ce vorbesti?
Cu toate astea Toyota are uzina in Portugalia, Suzuki are prin Ungaria si masinile sunt mai rare in Romania. De ce?
Posibile cauze pot fi si faptul ca anumite masini sunt facute pentru anumite tari si merg la export chiar daca Ford produce in Romania nu inseamna ca va produce strict pentru Romania, producatorul se orienteaza si unde e piata mai profitabila asa ramane cu masinile pe stoc si nu le cumpara nimeni.

| Alexia26 a răspuns:

Ce intelegi prin foarte rar?