| AlexDorinel a întrebat:

De ce în tara asta bătrânii au prioritate în fata tinerilor? De ce se măresc pensiile în loc sa investească banii ăia undeva sa creeze locuri de munca stabile? (Se știe ca rata saraciei la tineri e mai mare decât la seniori) De ce mai sunt bătrâni în funcții publice? Cei peste 65 de ani nu ar trebui sa aibă voie sa ocupe functii publice și nici drept la voi n ar trebui sa aibă.

40 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Dorinele, eu nu am pomenit nicaieri de "rahati"
te rog ontroleaza-ti vocabularul si nu-mi mai pune vorbe mincinoase in gura!
Limiteaza la joculetele tale pe computer, sau la ce te pricepi tu, dar lasa disertatiile politice si nivelul educatiei tinerilor, altora care sunt capabili sa vorbesca, fiindca tu la 16 ani nu ai nici cunostintele necesare si vorbesti in necunostinta de cauza.

| sabin89 a răspuns (pentru AlexDorinel):

"Înțelegi și tu că în țările sărace..."
Păi bine mă... îi zici "tu" unei doamne care poate fi de-o vârstă cu bunică-ta?

Blocajele astea duc la saracie si alcoolism doar pentru puturosi si incapabili, care oricum nu sunt in stare sa faca ceva in viata, fiindca pentru omul inteligent, este momentul propice sa puna mana serios pe carte, sa invetet pe rupte, ca sa aiba o sansa in viata, ajungand la facultati bune, unde mediile mari le aduc beneficiul sa nu mai plateasca taxele si examenele.
Cunsoc destui copii foarte saraci, care au ajung foarte sus, doar pentru ca saracia i-a ambitioant sa invete pe rupte, sa obtina ceea ce altii aveau deja, datorita situatiei parintilor.

Dorinele, esti paralel cu cifrele din Romania. Este imposibil ca 50% din copii sa stea la sat, odata ce Romania are conglomerat de populatie la orase, nu la sate.
Iar eu nu am facut nici o referie la Australia, cand am vorbit aici, tu esti ala care faci confuzie tot timpul.

Baiete, sanse la educatie aveti totii copii Romaniei, fiindca scoala este GRATIS pentru tori, dar alegerea este a voastra sa va bateti joc de ea si sa nu invatati.
Cine are minte si vrea sa faca ceva in viata, apai rupe cartea-n doua si invata pe rupte.
Cine nu, gandeste ca tine si doarme pe spinarea parintilor, cat poate de mult.

| Eireann a răspuns (pentru AlexDorinel):

"Toti copiii din orasul meu pe care ii cunosc" - adica tu stii maxim 200 de oameni care nu invata si ai ajuns la concluzia ca se aplica la o intreaga generatie?