| Strepix a întrebat:

De ce lumea o votează pe Dăncilă? Sunt chiar atat de orbi? Cum ai putea sa le schimbi perceptia asta si ce motive sa le dai sa voteze Iohannis?

64 răspunsuri:
| Raducons a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

E egal cu zero ce a trimis aia, din cauza lor suntem de rasul lumii

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AC4S4):

Ei, nu chiar doua milioane. Multi sunt bugetari incompetenti, angajati in firme alimentate exclusiv din bani publici, oameni constienti ca fara pesede ar fi mincati. Aia nu cred conspiratii si prostii, insa gasesc mereu scuze si vad ce chestii super-bune face partidul. Gen imi zicea mie cineva ca ia uite, eu sunt ala care vede chestiile naspa, cand in nu-stiu-ce sat se deschisese o gradinita. Care sat avea primar pnl, proiectul fusese aprobat si finantat prin bunavointa pesedeilor... iar deasupra intrarii trona frumos un semn de-ala luminos pe care scria EXIT. Si eu sunt ala nasol ca imi sare aia in ochi. Pai daca nici atita lucru nu au vazut idiotii care au facut receptia, iti dai seama cum o fi constructia cu totul? Instalatii, structura de rezistenta? Asa e, noi astia useristi, sorosisti, niste nenorociti care nu apreciem marile binefaceri ale partidului. Romanu' de rind trebuie' sa fie ca Radu asta, mai adineauri zicea ca romanii de afara sunt niste nasparlii si alea 3 miliarde si ceva de euro pe care le trimit anual in tara nu sunt nimic. Bine ca mi-am adus aminte, sa ii dau nimicului asta uman ignore, ca am ajuns la limita rabdarii cu el, mai degraba dresez o piatra sa danseze.

| Simpatic a răspuns:

Nu prea ai ce vota dar nu uitati ca Iohanis zis 6 case care acum are 5, ca i-a luat statul una, a vandut copii strainilor! Iar un lucru pe care multi dintre voi nu il stiti este ca el si grupul mafiot din care face parte a permis si permite strainilor in continuare sa ne cumpere pamanturile de ordinul miilor de hectare de persoana fratilor!, in viitorul apropiat Romania va fi a ungurilor caci vor anexa la un moment dat tot pamantul pe care l-au cumparat in partile in care li se permite pe bani putini, si aici nu ma refer la cei din tara noastra ci la cei din Ungaria.
Deci mai ganditi-va odata inainte sa votati acest infractor marunt!
Nici Viorica nu e mai breaza.
De aceea trebuie ales partidul si oamenii din spate caci cele doua personaje in sine sunt ilare.

| SitedeHaine a răspuns:

Fiecare voteaza cu cine vrea! E o alegere! Important e sa fie o alegere asumata.