| emiliagrosu a întrebat:

De ce masinile de politie si salvare au pe capotele lor siglele scrise invers?

16 răspunsuri:
| † RคŁûċค ◕ a răspuns:

Pentru ca masinile din fata sa vada in oglinda lor ce scrie.hee hee

funda?winking

| andrei a răspuns:

Cand te uiti in oglinda retrovizaore( laughing ) sa citesti corect ca daca sar scrie corect ai citi inverswinking

| Daviiiiiid a răspuns:

Sall...pai uite ed asta: cand te uiti in retrovizoare sa vezi corect scrisul big grintongue... sper ca te-am ajutatwinking

| babau a răspuns:

Sa le vezi in oglinda de la masina...winking Daca te uiti in oglinda le vezi scris corect

| Tzutzea a răspuns:

Ca in oglinda sa citesti normal

| sandy a răspuns:

Ca să se vadă in oglinda retrovizoare a celui din faţă scrisul invers.

| monique a răspuns:

Pentru a putea fi citite in oglinzile masinilor. Altfel soferul ar vedea invers.

| Mihai_2777 a răspuns:

Adica de ce scrie ambulance sau plotia invers pe capota? pentru a vedea in oglinzi scris in pozitia corecta, atunci cand ambulanta sau politia ii in spatele unei masini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca fiecare sofer sa poata incetini sau opri masina cu RAPIDITATE cand vede in retrovizor ca este in spate echipajul respectiv - de la caz la caz oprire sau incetinire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sinteti soferi! De timpiti au scris asa! Nu foloseste la nimic, nimeni nu citeste! Masina o recunosti dupa forma, girofar, culoare, atunci cind o vezi in oglinda! ( adolf )

| danielam a răspuns:

Pentru ca soferii să poată citi ce este scris pe maşină când aceasta le apare în oglinda retrovizoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste la ceva.
Si numai tampitii nu se uita la acele litere ca sa-si dea seama ce masina ii opreste. Oricine isi poate cumpara un girofar si il pune pe masina. Daca e in spatele tau, opresti? Nu. Doar daca vezi ca scrie pe masina politia, atunci tragi pe dreapta. Ai fi idiot sa incetinesti la orice biciclist care are claxon asemanator cu al politiei sau ambulantei; Sau in cazul asta, daca te feresti de biciclisti, inseamna ca ai grave probleme cu legea!
Deci, ii ajuta pe soferi ca sa-si dea seama ce masina ii opreste!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un scris în oglindă!
Dacă pui o oglindă deasupra scrisului vei citi în mod normal, de la stânga la dreapta, aceeași percepție este și din oglinda retrovizoare a autovehiculului!
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| Hombre a răspuns:

Pentru ca noi judecam cu curu' nu cu capul de aia, niciodata nu am citit in oglinda inscrisurile ci ma orientez dupa felul masini si anexele ei girofar, sirena etc.Si un copil de gradinita stie care este salvarea si masina politiei.

| Ion_Paraschiv_1947 a răspuns:

Eu cred ca totul in tara noastra merge cu susul in jos