| Anomim2025 a întrebat:

De ce media din Romania este anti-Trump? La fel si in alte state.
Tot a castigat alegerile chiar daca la televizuni s-au spus minciuni despre el.

Răspuns Câştigător
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Pen'ca pana acum toate clicile au fost progresist globaliste care erau platiti de mafia bancara si corporatista iar acum sistemul corupt s-ar putea sa si-o ia pe coaja. NOW e cam in pericol.

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Pentru ca este un idiot care poate pune in pericol relatiile externe si asa destul de complicate dintre SUA si restul statelor...

Are niste conceptii absolut cretine. De la toti mexicanii ilegali intrati in tara sunt violatori pana la incalzirea globala este un concept inventat de China pentru a rani industria americana.

Nici Clinton nu este un exemplu pozitiv. Este tipul politicianului ultra corupt care mereu incearca sa isi acopere urmele.
Dar ea este oarecum previzibila. In afara de o politica riscanta de a impune un,, no fly zone,, deasupra Siriei se cam stia intentiile ei in materie de politica externa si interna.
Tara ar fi stagnat, dar probabil conflictele nu ar fi escaladat.

Trump e imprevizibil. Nu e un politician pur sange, s-a bazat in aceasta alegere pe un efect de turma al unei populatii ce dorea un alt tip de conducator, pe acea,, silent majority,, care nu este activa in social media, dar care oricand poate da peste cap alegerile. Exact cum s-a intamplat si in Brexit.

Din punct de vedere al platformelor, lucrurile stau clar diferit.

http://presidential-candidates.insidegov.com/......nald-Trump

Ramane de vazut, vor fi 4 ani interesanti..asta e sigur

| RAY a răspuns:

Pentru ca e anti imigratie de asta, dar eu personal il respect

| sublime89 a răspuns:

Si ce minciuni s-au spus despre el? Da ceva exemple. Eu nici n-am vazut sa-l critice asa cum ar merita criticat un astfel de bufon dobitoc si manipulator ca el.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Vezi ca sunt 4 parti. Mie mi-a placut.
https://www.youtube.com/watch?v=FMljMvdbMpY

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Pai, toate televiziunile private din Romania, au patroni americani, asa ca, executa ordinul sefilor.
Iar restul jurnalistilor sunt... lingai.
In realitate, nici unul nu e mai bun ca altul. Publicitatea conteaza.

Întrebări similare