| AvalohAlyn a întrebat:

De ce multi medici din Romania sunt incompetenți, sictiriți, și indiferenti? Tocmai aud tot mai des cazuri de malpraxis de exemplu doctorul i-a zis unei femei mai amarate că avea cancer de colon și a operat-o, operatie grea și după operație i-a zis că nu are cancer de colon in urmă unei biopsii ci colonul inflamat dar i-au zis bietei femei sa nu vina tot la ei sa o "repare", practic a facut operația degeaba și a rămas și cu sechele în urmă acelei operații că să afle că a făcut operatie degeaba.Cum este posibil? Sau acel om care a murit de o durere de gat sau cum vedem atâtea cazuri de malpraxis, te duci la doctor și mori cu zile din cauza doctorilor incompetenți și faza e că niciun medic nu e pedepsit drastic când greșește, până la urmă avem mulți medici incompetenți mie sincer să vă spun mi-e fricacand mă îmbolnăvesc sa nu mir din cauza medicilor și a sistemului incompetent, corupt și de 2 lei din Romania.Chiar si medicul meu e dezinteresat, de-abia așteaptă să îmi dea rețetă lunara și să ies pe ușă, iar când îi spun că am probleme de concentrare și atenție ridica din umeri și zice că nu mă ajută nimic desi fostul doctor a zis că mă pot ajuta multe și mi-a scris dat reteta de nootropic dar a fost nevoit să plece altundeva și să mă duc la actualul doctor care nu prea își dă interesul foarte mult. Faza e că mulți nu știu cum fac facultatea aia de medici, multi medici români sunt dezinteresati și sictiriți, așteaptă să le bagi ceva in buzunar sa se uite la tine, putini medici sunt onești și cinstiți și profesioniști până și profesorii brontozauri de tipul Mircea Beuran ați văzut ce au făcut(cazul pacientei arse)
Sistemul de sănătate e la pământ e jalnic, trebuie sa ne rugăm lui Dumnezeu să nu ne îmbolnăvim și să nu ajungem in spitalele românești.
Voi ce părere aveți de medicii din Ro si de atâtea cazuri de morți cu zile din cauza medicilor și a sistemului sanitar românesc? Aveți incredere in sictiriți nostri de doctori?(să îmi fie cu iertare dar multi îs așa și eu m-am dus des la doctor)

3 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Dacă nu erau medicii ăștia 'incompetenți, sictiriți, și indiferenti' de care spui sătui sa vadă bolnavi închipuiți, nu as mai fi fost aici sa spun asta.

| ancaval a răspuns:

De ce nu vorbești și despre medicii excepționali? De ce? Că avem destui. Trebuie tu să vii și să faci astfel de opere? Rău destul!

| Cameliapantiru a răspuns:

Salut!
Alin, ai o prejudecată referitoare la medici. Eu în viața mea am întâlnit doi medici incompetenți, cred, și mult mai mulți medici buni profesioniști și minunați din toate punctele de vedere. Și crede-mă, în decursul vieții, din copilărie și până la aproape 39 de ani, am ajuns de mai multe ori la doctori din diferite specialități, fie pentru mine, fie pentru părinții mei.

Întrebări similare