Ba da, Polonia si Ungaria vor decretei.
Eu nu sunt in favoarea avortului, dar nici asta cu decreteii nu e o solutie.
Daca nu vor sa respecte normele si valorile europene, sa iasa din UE! Asta e valabil pentru Polonia si Ungaria. Nu cred ca e valabil pentru Romania, deoarece referendumul contra familiei homosexuale nu a fost votat decat de o minoritate agresiva.
Ptr ca oricum suntem prea multi pe glob, deci trebuie sa mai scadem la nivel global, iar daca o sa fie prea putin undeva ca oameni, aducem din partile unde-s prea multi si mai echilibram.
Si daca isi face probleme... ce? Si la noi imi e evident ca prostii se inmultesc cu multe peste rata medie si mai ales peste rata clasei medii. Daca nu ai vazut filmul Idiocracy, iti recomand calduros. Ala e film profetic, cum s-au dovedit a fi scrierile lui Jules Verne.
Nu cred că vom avea probleme din punctul ăsta de vedere! Te clonăm pe tine! Și la cât de prolific ești vei umple Românica!
Problema e alta: Cine va munci?
Păi nu asta se vrea cu vaccinarea în masă și cu covidul? Să injumatateasca populația pământului -Nu puteam să mă abțin.
Acum serios vorbind. Probabil atâta timp cât există surse pentru forța de muncă, iar totul se îndreaptă spre robotizare, nu cred că li se mai pare o problemă atât de gravă.
Bună.
Și noi, românii vom avea populație! (vom fi chiar colonizați ), și noroc că suntem și foarte bogați! ( nu că ce ai dat tu exemplu aici
)
https://youtu.be/4Agv6OxyxFE
Https://youtu.be/YlCB_eQfae4
Tu crezi că persoanele de acest fel, nu au timp de reproducție?
Https://youtu.be/yzW7J_Oj1Ew
Era un reportaj "În premieră" pe YouTube care explica în amănunt acest fenomen futuristic.
BitchInRedDress întreabă: