| AjutoameniipeTPU a întrebat:

De ce nu ai voie cu telefon la puscarie? De exemplu in Franta a voie.

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca nu ai cu cine sa tii legatura si nu ai de ce, fiind acolo ca sa-ti savarsesti o pedeapsa, nu sa te bucuri de toate liberatile oamenilor normali si cinstiti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa le dam voie sa meargă și la restaurant din când în când

| sierra1 a răspuns:

Un regulament/normativ nu trebuie justificat, se aplică și aia e!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fiindcă unii din pușcărie. in legătură cu alții dinafară comit în continuare infracțiuni, excrocherii, metoda accidentul etc.

| dullcat a răspuns:

Unde scrie ca in Franta au voie? Nu am gasit nicio stire care sa declare asta.Sunt instalate telefoane doar pentru a vorbi cu cei dragi, nu e in niciun caz vorba de telefoane mobile.

| Freya1 a răspuns:

Normal cred ca nu e voie nicăieri cu telefon în celula și motivele ți s-au enumerat și mai sus.
Șantaj, amenințări, planuri etc.

| gabicoo a răspuns:

Pentru că tu ești cel mai fraier dintre pușcăriașii Românicai!
Dacă nu-ți place la noi fă cerere de transfer în Hexagon la una din pușcăriile cu arăbeți! Să vezi acolo trai pe vătrai!
Vive la France!

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Mie imi spui, pe mine ma suna puscariasi din Belgia si Anglia cu numar compus din 14 cifre si in Romania sunt doar 10.
Nici nu stiu de unde au numarul meu.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că și dreptul la libertate este limitat în funcție de pedeapsă, telefoanele mobile sunt interzise tocmai ca să nu existe incidente nedorite între deținuiți și oamenii din exterior cum ar fi amenințarile, injuriile, calomnii etc. Vorbești la telefon numai în condiții speciale, sub supraveghere, la vorbitor, cel puțin așa am văzut prin documentare, filme. Mai mult nu știu ce să spun, decât că pușcăria este un loc special amenajat pentru ispășirea pedepsei și îndreptării deținutului.

| nightghost96 a răspuns:

Din mai multe motive. Prin intermediul telefoanelor pot comunica între ei și pot organiza atacuri și proteste în închisoare. Deținuții ar putea șantaja victimele prin intermediul telefoanelor. Sau pot conduce organizații criminale din închisoare cu ajutorul telefonului. Ca o concluzie, telefonul este interzis în închisoare pentru siguranța închisorii și să împiedice deținuții să comită alte fapte ilegale. Da cu toate astea, unii au reușit să introducă telefoane mobile în pușcărie.

| Slovcehov a răspuns:

E plin de puscariasi pe tiktok despre ce vorbesti?