anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu pot fugi acele fete care sunt traficate de către proxeneți și duse în străinătate?
Mă refer de ce nu pot evada atunci când urcă în mașina unui client.
Le urmărește cineva din umbră?
De ce nu roagă pe acel client să le ducă la poliție sau într-o altă zonă sigură din care pot evada și să anunțe autoritățile?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Le este frica. Li s-a inradacinat ideea ca pot fi prinse. Daca vine un client si le ia nu au incredere ca acel client nu este pus de pestii care le aduc. In general sunt supuse la chinuri deosebite pentru a fi facute sa creada ca depind de peste.

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca nu au nici un act la ele si sunt urmarite de proxeneti, care le bat sau le omoara, daca fug.
In ce privesc clientii care le iau in masina, nu pot face nici ei asta, pentru ca-i ilegal sa iei prostituate de pe strada si nu sunt dispusi sa ajunga la Politie si sa se dea singuri pe mana lor.
In unele cartiere rau famate, politia este mana in mana nu mafia locala, primind bani de la proxeneti,. Asadar cine fuge si ajunge la politie sa reclame, nu erzolva nimic, fiindca politisul corput cheama proxenetul si-i da fata inapoi.
Evident ca ala o bate pana o lasa fara suflare, ca a doua ora sa nu mai fuga.
Sunt si cazuri cand fetele reusesc sa fuga, dar asta dupa ani cateodata si atunci povestesc ce li s-a intamplat, unde au fost tinute, cum au fost amenintate sau torturate samd.

Mare pacat este ca aceste fete merg de buna voie cu proxenetii care le racoleaza pentru sex. Uita-te si tu aici cum fetite de 14-15 ani se duc dupa barbati maturi de 20 de ani si chiar mai mari, crezand ca le iubesc si fug cu ele in lume. Cand aia le fura, le scot din tara si apoi le vand la proxenetii din tarile respective pentru sclavie sexuala.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Teroare.

| Mosotti a răspuns:

Intrebarea asta mi-am pus-o si eu de n ori.
Pot sa fuga daca chiar ar vrea si un client le ajuta, dar nici ele nu prea vor, sunt si fete de teapa aia de fapt pana la urma, se cam regasesc in mediul ala.

Nu e vb cum zice gabi ca le preia complicii acasa, ca nu conduc complicii aia tara, exista politie, etc.
Mai ales ca familia lor uneori nici nu stie unde e fata, daca suna, s-ar putea sa fie ok cand ajung acasa.

Dar sti cum e...trebe sa mai si vrei sa scapi.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Scenariu foarte simplu, optimist din cale afara:
1. Gasesc un client dispus sa stea la povesti despre ce viata groaznica au ele si sa le ajute. Dupa cum bine se stie, cand mergi sa f*&i la colt de strada pe un pumn de bani, te duci si pentru o poveste lacrimogena de la una care cel mai probabil abia leaga 30-40 de cuvinte in limba ta.
2. Politia le ia si - guess what? - le trimite inapoi in tara de origine, fiindca nu au actele in regula, eventual nu au macar un buletin la ele.
3. Odata ajunse aici, le iau in primire... ghici cine? Ai ghici, complicii celor care le-au dus in strainatate.
4. Pentru ca sunt pe varianta optimista a povestii, astia de aici le trimit in vacanta la munte o saptamana, le scot la o masa la restaurant, le pun un pachetel sa aiba pe drum, si apoi le trimit inapoi de unde au venit.

| Freya1 a răspuns:

Rar sunt cele ce reusesc.

Sunt ce nu vor sa fuga si stau de buna voie si sunt si cele ce pur si simplu nu pot.
Frica se implementeaza in mintea fetei si e cumva pe drept.In general cei ce le solicită serviciile nu se baga in asa ceva, plus ca le pot pârâ si atunci iese nasol, iar daca încearcă pur si simplu sa fuga posibil sa le găsească. Adica pana sa ajunga la poliție o poate gasi si rupe cu bătaia, sau sa reușească să ajungă si sa o caute după mai supărați că i-au dat în gât.

Este un film românesc "bucurești non stop"in care apare si povestea unei prostituate ce vrea sa meargă la tara sa isi vada copilul, Iar taximetristul ce trebuia sa o duca la gara o paraste si pestele vine după ea si o rupe in bătaie.

| SilentRain a răspuns:

Https://youtu.be/Czn13F7o21k
Găsești pe net destule videoclipuri

| anonim_4396 explică (pentru SilentRain):

Îmi place emisiunea. Urmăresc fiecare ediție. Îmi place și că e Rafael Udriște prezentator. Îl simpatizez mult. ❤

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Din păcate nu e doar o simpla emisiune, este realitatea dură a multor fete
Sistemul din Romania e bolnav legile favorizează traficanți sad
Le-aș da pedeapsa cu moartea

| Dismally a răspuns:

In multe cazuri cele care au fost duse cu forta nu ies pe strada, sunt inchise in camere, batute si clientii vin direct la ele nu au de ales. Altele sunt satajate, li se ia copilul spre exemplu si sunt amenintate - daca nu produc bani copilul va fi ucis. Unele sunt convinse sa faca asta, exista diverse metode.

| romeo78 a răspuns:

Pentru că este "omerta" în rândul clienților. "Clienții" care reușesc să mai salveze câte o fată sunt de la asociații și fundații care sunt în legătură cu autoritățile.
Iar, restul clienților nu o fac, pentru că nu doar în România polițiștii sunt corupți, peste tot în lume se întâmplă așa ceva. Și, pot duce fata la o secție de poliție, iar după ce pleacă de acolo pot ajunge direct într-un sac la morgă.
Iar, al doilea motiv, este efectul "Stockholm", dacă nu greșesc, în care victima se îndrăgostește de călău.
Iar, un ultim motiv, ar fi faptul că provin din casele de copii, familii destrămate, familii sărace și știu că nu au unde, de ce să se întoarcă, pentru că nu au o stabilitate familiară, financiară, iar societatea le-ar arăta cu degetul!

| MetisuI a răspuns:

Numai Dorinel te intrece la prostie