| tonyc7 a întrebat:

De ce oamenii simpli, in general, se lasa impresionati atat de usor de oamenii cu bani? Cand vad la astia vile, lux, masini scumpe, vacante exotice, petreceri. Si de ce accepta sa fie tratati cu ingamfare si chiar cu dominare morala de catre acestia?

9 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Asta este societatea moderna din păcate, cât mai multe lucruri materiale, cât mai multa lipsa de suflet

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate tu accepti si tu esti impresionat

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Te referi la locul de munca sau in afara?

| tonyc7 explică (pentru suntserios):

Nu cred. Daca eram eu, ma refeream strict la mine. Dar vorbesc pe baza a ceea ce vad in jurul meu.

| tonyc7 explică (pentru IL0VEDINER0):

Ma refer in societate, in general. Aici, in Romania.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru tonyc7):

Pai nu toti se lasă, doar cei prosti care pun botul.
Oamenii care stiu ce inseamna munca cinstita, nu se lasă impresionati pentru ca "cei cu bani" merg anul acesta in vacante exotice si anul vitor in puşcărie. Sa nu mai zic că le ia banca tot mai târziu.
Doar oamenii usor influentabili sau fără experienta de viata accepta asemenea tratament

| Genevaaa a răspuns:

Pentru ca oamenii cu putere financiara mare au aură mare. Cumva ca iti impune respect din prima vazand ca e un om serios, ca probabil de aia are bani, si ca traieste printre oameni simpli dar nu ca un om simplu. De aici cred ca vine sensatia ca il lasi sa si bata joc pentru ca ti se pare normal la onoarea lui sa nu vada "normalul" normal.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cei mai mulți așa fac. Eu, la un bogătaș, am stat doar 3 luni de zile. M-am certat cu el că era prost, nu știa, dar se băga în toate. Am preferat să lucrez la firme mari unde nu dădeam ochii cu patronul.

| Cipi1212 a răspuns:

Sunt vulnerabili.