Depinde ce inseamna rasism, eu consider ca fiecare om sa stea in tara lui, daca locuiesti in alta tara sa te comporti civilizat, acele preconcepti sunt reale multe, exista popoare superiore si infrioare primitive, cu cat un popor sa indepartat de africa cu atat e mai evoluat
Popoarele germanice sunt clasificate, în funcție de limbă și origine astfel:
Germanicii de nord (scandinavii), urmașii vikingilor (normanzi, varegi):
Suedezii;
Norvegienii;
Danezii;
Islandezii;
Feroezii.
Germanicii de vest (apuseni):
Germanii
Olandezii
Englezii
Austriecii
Alemani (dispăruți)
Saxoni (dispăruți)
Angli (dispăruți)
Iuți (dispăruți)
Franci (dispăruți)
Turingieni (dispăruți) etc.
Germanici de est (răsăriteni), grup dispărut:
Goți:
Ostrogoți (dispăruți în secolul VI);
Vizigoți (dispăruți în secolul VIII);
Goții din Crimeea (goții crimeeni), au trăit în Peninsula Crimeea și au dispărut abia în secolul XVIII.
Vasali (dispăruți în secolul VI).
Top 10 Countries with the Highest Intelligence Capital Index - 2017:
United States - 74.88 (A+)
United Kingdom - 64.19 (A)
Germany - 64.18 (A)
Australia - 63.96 (A)
Singapore - 63.60 (A)
Sweden - 61.58 (A)
Switzerland - 61.57 (A)
Canada - 61.15 (A)
Finland - 60.45 (A)
Denmark - 60.25 (A)
Civilizatie
https://index.goodcountry.org/
Dar asta nu înseamnă că ai voie sa extermini continente întregi,englezi au exterminat nativi din Australia,America de nord,sute mii de sclavi,plus câți au omorât în india,China, nu așa arăți tu că ești superior mai veneau și cu religia iubiri, vezi chinezi acum cat de bine fac Africii, ei prin iubire și pace îți arată superioritatea, greci au fost inteligenți până sa instaurat creștinismul
Stiu de popoarele germanice, in antichitate popoarele germanice erau mai primitive decat imperiul roman, Grecia antica, persia, etc.
Polul de putere s-a schimbat cu timpul si o sa se schimbe in continuare.
"Top 10 Smartest Countries by IQ - Ulster Institute 2019:*"
1. Japan - 106.49
2.Taiwan - 106.47
3.Singapore - 105.89
4.Hong Kong (China) - 105.37
5.China - 104.10
6.South Korea - 102.35
7.Belarus - 101.60
8.Finland - 101.20
9.Liechtenstein - 101.07
10.Netherlands & Germany (tie) - 100.74
"Top 10 Smartest Countries Based on Reading, Math and Science - OECD PISA 2018:"
1.China - 555, 591, 590
2.Singapore - 549, 569, 551
3.Macau (China) - 525, 558, 544
4.Hong Kong (China) - 524, 551, 517
5.Estonia - 523, 523, 530
6.Canada - 520, 512, 518
7.Finland - 520, 507, 522
8.Ireland - 518, 500, 496
9. Korea - 514, 526, 519
10. Poland - 512, 516, 511
https://worldpopulationreview.com/country-rankings/smartest-countries
Cum de ajungi sa fii rasist? De ce copiii nu au astfel de ginduri? Pff citesti destule, dar se pare nu prea stai sa le analizezi sa le rumegi.
Copii nu au astfel de ginduri, pentru ca atunci cand se nasc, au creierul gol sau doar informatiile alea inconstiente, care tine organismul in viata.
De ce mai tirziu ajungi rasist? Pt ca ai experienta cu viata, simplu.Vezi cum sunt oamenii, vezi ce fac uni, ce fac altii, cum sunt, etc.
Nu e vorba doara de rasism, este mai degraba observatii facute.Eu de exemplu merg pe chestia, rasa alba este mai superioara, asta este si adevarul indiferent cine ce ar spune.
Asta ma face rasist? Nus rasist, doar am facut ceva observatii sa ajung aici.
Albii au cucerit lumea, albii au facut si au dres, restul raselor daca au miscat ceva, a fost pentru ca traiesc in comunitati de albi, sau pentru ca au trait acolo, au vazut etc, au furat bla bla.
Cei care devin rasisti in adevartul sens al cuvintului, fac asta pentru ca atit ii sduce mintea daca atit pot, ati fac, deci este chestie de inteligenta.
Nu este adevarat, Romania nu este rasista. Poate pana in anii 2000 era rasismul o problema. Ce este drept generatiile mai vechi sunt rasiste. Misandria este o problema la nivel national si in toata europa, dar mai ales in sua. Misandria este predata din scoli si este promovata pe social media.
Unde am precizat că este vorba exclusiv despre România?
"Romania nu este rasista"
--- bună glumă ))
Scz, am inteles gresit!
Chiar nu este! Avem turci, lipoveni, bulgari, ucrainieni, sarbi, tigani etc. Tiganii si-au facut singuri un renume prost. Daia lumea se uita urat pe ei. Cu siguranta ca exista si tigani buni si muncitori.
Ce înseamnă misandria
Femei care urasc barbatii. Femei care considera ca barbatii sunt inferiori din orice punct de vedere. Ele pot spune orice despre noi, ca suntem grasi, pitici, faliti, fara ambitie, fraieri etc. Dar noi nu avem voie sa zicem nimic si nu avem voie sa avem standarde.
Exista astfel de persoane?
Lol,bine inteles ca da! Ieri am fost facut tomberon si misogin infect pentru ca am spus ca pe femei le atrag doar aspectul fizic si banii, na, asta-i parerea mea. Nu am jignit pe nimeni. Insa eu am fost jignit. Cum ti-am spus, doar femeile au dreptul la preferinte si pareri. Barbatii trebuie doar sa taca si sa fie de acord cu orice. Asta-i misandrie
Probabil așa este scris în codul nostru genetic sa fim unii răi, rasiști, sau așa au fost unii "educați" sau au avut preluat tiparul gândirii al părinților, anturajului, sau au avut experiențe neplăcute cu acele nații. Societatea ii face rasiști
Adi1987 întreabă: