Problema este ca L.55/31.03.2021, prin care a fost mod. si compl. L.241/2005, a fost adoptata de actualul Parlament, si nu s-a pus problema abrogarii.
N-as baga mana in foc ca n-a fost interesul majoritatii parlamentare sa se adopte o asemenea lege in favoarea evazionistilor.
Pe de alta parte exista si o explicatie logica: se asteapta ca prin favoarea facuta sa se recupereze repede si fara cheltuieli pagubele produse bugetului prin evaziunea fiscala. S-a avut in vedere practica in recuperare de pana acum, din care a rezultat o recuperare scazuta si intr-o perioada mare de timp.
Pentru ca a reusit sa parcurga toti pasii procesului legislativ si tocmai a fost adoptata si promulgata. Ca sa fie abrogata ori se face alta lege care sa prevada abrogarea celei de dinainte, ori se baga pe fir curtea constitutionala. Daca legea e buna sau nu, se poate discuta. Procurorii zic ca nu-i buna
Parlamentul nu se grăbește să facă altă lege prin care să repare efectele toxice ale acestei legi.
Iti dai seama ca daca au votat-o e clar ca asta e interesul parlamentului. Mai bat unii altii din gura, dar plapand
Eu mă refer la noua legislatură, la coaliție.nu mă refer la vechea legislatură.
bia_2054 întreabă: