anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce politicieni nu sunt arestati? Se stiu cazuri in care anumiti parlamentari au ciordit mi de miliarde de lei vechi.De ce zburda liberi? Eu daca fur o gaina nu stiu daca mai ies din puscarie in urmatorii 15 ani...

15 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Bine ai venit pe Pamant. Te vei acomoda rapid pe planeta noastra, iar daca vei ajunge vreodata parlamentar vei fi atat de adaptat incat nimeni nu te va putea deosebi de ceilalti.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Cine sa-i aresteze? Politistii aia nu au sefi? Crezi ca sunt de capul lor? Ciordeala de care vorbesti tu se numeste inginerie financiara. Pe cand furatul unei gaini, nu numai ca e gainarie, dar pe deasupra mai e si furt, ceea ce este incriminat de legea facuta de ei. Ai vazut tu in vreo lege incriminata ingineria laughing

| borsec a răspuns:

Legile din Romania sunt facute pentru ai proteja.

prfml
| prfml a răspuns:

Foarte multi sunt patati, se acopera unii pe altii. Ei fac legea, nu vezi, parlamentul stabileste daca un politician va fi sau nu va fi pus sub acuzare. Iar cei care vor fi pusi sub acuzare dureaza procesul asa de mult pana ajung sa imbatraneasca ca apoi sa spuna ca sunt bolnavi si nu suporta detentia.

| anonim a răspuns:

Dar tu de ce sa furi o gaina? ca nu inteleg.

| Onutzu a răspuns:

Pentru ca iei fac legile.Crezi ca sau baga in puscarie uni pe altii? Si sti vorba aia "O mana spala pe cealalta"

| lia a răspuns:

@Emil, baiatul este preocupat de probleme fara solutii si tu il intrebi de o gaina? laughing

| lia a răspuns:

@nebundupatine, tu ce anume ai considera ca trebuie facut?
Daca tu spui ca este jalnic inseamna ca ai gasit deja o solutie. Ai posibilitatea sa o impartasesti cu noi?

| lia a răspuns:

@nebundupatine, tu ce anume ai considera ca trebuie facut?
Daca tu spui ca este jalnic inseamna ca ai gasit deja o solutie. Ai posibilitatea sa o impartasesti cu noi?

| lia a răspuns:

Este clar... daca nu este aprobata, cu siguranta le spui ceva de dulce laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un singur lucru sigur si adevarat am de spus:Asa-i in Romania!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci voi nu credeti ca ar trebui facut ceva! aha, asteptati cu totii sa deveniti parlamentari... a inceput sa para ceva normal! e jalnic...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am gasit solutia dar de fiecare data cand o scriu nu e aprobatawinking

| alinaandrei a răspuns:

Pentru ca, cat timp ei au un mandat au protectie si nu pot fi arestati pana ce nu si duc la final mandatul.

| smol a răspuns:

Pentru ca sunt in cardasie cu cei din justitie. Au grija sa-si cultive anumite relatii imediat ce ajung in functii asa ca-si asigura spatele. Doar si judecatorii au nevoie de anumite favoruri. De ce sa-si cumpere un loc de casa la pretul pietei cand primaria poate sa-i dea din fondul statului? De ce sa-si murdareasca masina cand merge la cabana daca consiliul judetean poate sa-i asfalteze drumuletul pe care se deplaseaza, desi acesta deserveste doar cateva vile, in conditiile cand strazile din comuna de care apartine vila sunt aproape impracticabile?

Întrebări similare