Pentru ca lumea s-a saturat de nenorocitii astia care mint intruna lumea, nu ai sa vezi senator sau deputat cu vechime care stea intr-o garsoniera.
Nu cred ca din cauza pandemiei lumea nu a iesit la vot ci pentru ca nu ii mai suporta pe acesti nemernici!
Dar acesti nenorociti se vor multumi si cu voturile din partea membrilor simpatizanti si isi vor vedea in continuare de ceea ce stiu sa faca sa minta si sa fure. Nu uitati ca puteam fi la fel de ridicati precum tari mult mai dezvoltate ca noi daca parlamentarii erau oameni si nu animale!
Datorită neîncrederii în sine, în politică, în restul lumii, creșterii dorinței de a pleca în străinătate; datorită pandemiei, neinformării și dezinformării, vremii mohorâte, treburilor de acasă, unui chef cu altcineva, serviciului, lipsa interesului personal, fiind pe patul de spital sau în cămine, trăind cu restrictii. Scuze, și mereu scuze, deși unele ar fi chiar de înțeles și de iertat, și am trece cu vederea.
Nu mai crede nimeni minciunile astora si e si pandemie, nu risca nimeni sa moara pentru a alege cine sa ne fure in urmatorii ani.
Trei motive mari și late: Vremea rece de afară, pandemia, și scârba românului față de politica actuală (aka toți sunt la fel)
Nu sunt toti la fel. Unii sunt mult mai nocivi si periculoși
Valentina_Katie_2001 întreabă:
LanguageMaster întreabă:
LanguageMaster întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: