Eu nu cred ca Romania o sa`si revina, politicieni astia de **** au tras tara frumoasa in gunoi. Daca il vad pe Ponta/Basescu il bat pana ce va vrea sa defileze in bikini.
Sincer iti zic ca sunt de acord cu tine pana la : "Afara cu Ponta, Basescu, Boc si Crin!"
dar aici :" Il vrem pe Vadim! Cel mai corect politician roman!" as fi impotriva. ca sa.si revina tara asta superba, ar trebui ras tot in parlament da, ti toti afara chiar si vadim. sau sa ne conduca un alt stat puternic "nu ung*****"
Oamenii i-au ales. Pe Basescu pentru glume, pe Antonescu pentru ca are ochi albastri... (vorbesc serios, am tras si eu cu urechea). Vadim era o optiune inainte sa castige Basescu. Acum, din pacate, trebuie sa admitem, nu mai e intreg la minte. Ideile inca le are, foarte bune, dar se comporta deosebit de bizar, si promite prea putin. Poporul vrea sa fie mintit. Daca li se spune adevarul, vor spune "asta-i pesimist". Trebuie un om ca Al. I. Cuza: era un ...barbat iubit de multe femei, pana si marile puteri au fost de acord cu el tocmai pentru ca nu credeau ca va face vreo branza, iar el a uimit pe toata lumea. Asta e nevoie acum, unul care sa le dea impresia hotilor ca e de-al lor, sa fie sustinut de ei pentru a ajunge sus, si de sus sa ii calce pe toti in picioare.
Vadim e cel mai mare escroc, membrii PRM merg jerpeliti pe strada iar el traieste in lux. plus ca dupa Paunescu a fost cel mai mare pupincurist comunist.
Deci lucrurile stau cam asa! Iar pentru ca te consider baiat inteligent imi vei da dreptate! Nu i asa ca ai crezut foarte mult ca odata intrata un UE Romania va arata altfel.=Rezultatul se vede destul de clar! DEci Romania odata intrata in UE Adio Bunastarea Romanilor!
Nu Conducatoriii sunt de vina!
Tu spui ca l vrei pe Vadim Dar oare UE.Il Vrea? Dar Americanii?
DEci Gata..Incearca sa ti faci viata frumoasa si nu ti mai bate capul cu chestiile astea ca pierzi vremea!
Du-te ma de aici! Vadim si cu Iliescu sunt cei mai escroci si cei mai mari interlopi! Daca traiam intr-o tara civilizata, acesti doi oligofreni ar fi fost de mult arestati!
Bună.
Suntem în moarte cerebrală, cum să ne mai revenim dacă ne-au injectat numai "minciuni".
Pa, pa.
FortaSteaua2012 întreabă: