anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce romanii sunt atat de orbi? De ce nu exterminam toata politica din tara asta? "politicienii" astia profita de naivitatea romanilor si continua sa fure cat mai mult... Ne trebuie o revolutie adevarata! Dar frica asta de o au romanii in ei eu nu o inteleg... adica daca am sari toti pe ei intr-o zi am termina totul. Deci de ce nu facem o revolutie adevarata?

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Admitand ca am face o revolutie "adevarata", cum spui tu. DUPA acea revolutie, cine ar conduce tara? Pentru ca trebuie sa admiti ca un stat nu este un perpetuum mobile. Trebuie condus de cineva, ca doar nu l-om conduce fiecare, cu randul...cate o zi de caciula, sau ceva.
Citeste si tu putina istorie si vei vedea ca orice revolutie a avut ca rezultat (principal sau secundar) schimbarea unei clase politice cu alta, schimbarea unei forme de guvernare cu alta.
De curiozitate: tu ce propui DUPA revolutie?

Răspuns utilizator avertizat
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru gorlan):

Da. E si monarhia o forma de guvernare, ca oricare alta. Dar, cu exceptia unei monarhii absolutiste (care cam suna a dictatura), tot exista un Guvern, un Parlament, iar astea sunt formate tot din politicieni. Nici macar in Anglia nu se mosteneste locul din Parlament, asa ca...ne cam intoarcem de unde am plecat.

| alecsalecs a răspuns:

Pentru ca asa suntem noi romanii un popor usor de manipulat nu ne dorim sa avem o viata Frumoasa Ne multumim cu putinul! Nu stim si nu vrem sa mai luptam pentru drepturile care ni se cuvim! Cred ca ne am resemnat si ne place sa traim asa! Ne Bucuram cind ni se mai pune 50 de lei la salariu! Vedem cum cresc preturile in fiecare zi si ni se pare ceva normal! cu totii stim sa ne plagem si doar attit mai departe nu mai stim sa reactionam nu mai stim sa fim uniti! Nu mai avem curajul acela care il avea stramosi stramosilor notri care se luptau pina la ultima picatura de sange pentru asi apara dreptul la o viata curata si frumoasa alatrui de familia sa! pacat..pacat pacat.