Nu exista tripolar, exista doua stari, manie si depresie sau hipomanie si depresie, deci doar bipolaritate, alternezi depresie-manie-normalitate, dar normalitatea nu face parte din boala, deci raman doua.
Nu le pasa de oameni la cei de sus, asta e raspunsul. Ia sa te joci cu un mare mahar sa vezi ce se intampla! Asa emotional. Sa vezi cum aterizezi la parnaie subit chiar daca nu e lege, si gasesc ei motive. Uite, vine unu pe forum, zice nu stiu ce si tu il banezi daca ai fi admin, sa vedem dupa aia ce se intampla. O sa zica ca l-ai lezat emotional, ca de fapt ce a zis el nu e cu iz insultator, etc etc etc.
Bine daca-si pune mintea cu tine, ca daca nu, aia e, pleaca si gata, ca de fapt asa fac multi, nu-si bat capul pentru atat.
Ai fost tripolara in 2 fraze.
Dece nu e pedepsit, dar de ce e pedepsit, sa fie mai putin pedepsit
Te rog eu, nu e treaba mea ce ai inteles tu
Nu ti mai da pareri medicale de parca ar conta, ca nu
Hopa, a aparut medic psihiatru. Era o dramatizare pentru un raspuns ironic, stai chill
Aaa, atunci e altceva, credeam ca ai zis serios, nu de alta dar am mai auzit serios zis asta. Bine, oamenii nu stiau, nu era cu rautate, insa zic doar. Confundau normalitatea ca fiind parte din boala, si bagau cele trei stari in asta. Doamne urata boala. Si asta nu se vindeca ca depresia si anxietatea.
Nu exista tripolar, exista doua stari, manie si depresie sau hipomanie si depresie, deci doar bipolaritate, alternezi depresie-manie-normalitate, dar normalitatea nu face parte din boala, deci raman doua.
Nu le pasa de oameni la cei de sus, asta e raspunsul. Ia sa te joci cu un mare mahar sa vezi ce se intampla! Asa emotional. Sa vezi cum aterizezi la parnaie subit chiar daca nu e lege, si gasesc ei motive. Uite, vine unu pe forum, zice nu stiu ce si tu il banezi daca ai fi admin, sa vedem dupa aia ce se intampla. O sa zica ca l-ai lezat emotional, ca de fapt ce a zis el nu e cu iz insultator, etc etc etc.
Bine daca-si pune mintea cu tine, ca daca nu, aia e, pleaca si gata, ca de fapt asa fac multi, nu-si bat capul pentru atat.
Pentru ca politicienii NU sunt pusi sus ca sa faca bine si dreptate. Daca erau pusi sa faca bine, de mult era pedepsit si santajul emotional doar ca trebuia dovedit, insa asta se rezolva. Era pedepsit si santajul obisnuit nemotivat, pentru ca ala motivat nu mai ar fi existat, ca erau legi contra celui care a santajat si neindreptatit primul.
De mult nu ar mai fi existat violente in familie si altele.
Deci raspunsul este pentru ca nu ii intereseaza de oameni. Ca daca te iei de un mare smecher sa vezi cum imediat te salta pentru orice santaj! Si daca nu e lege, iti baga ei motive si tot te salta.
Ocolesc legea dar te pedepsesc.
Nu ma refer la smecher gen Becali care e frectie, ci la smecher cu mare influenta politica care e peste lege, adica cei ce pun legile, justitia, politia.
Asa ca asta este.
LanguageMaster întreabă: