Aicea nu-i vorba de ideologii. Se vede ca a ta cultura se ridica pana la genunchiul broastei.
Vrei sa zici ca tata Lambradina, din mahalaua orasului, de la radiosant este progresista?
Mai omule, ti-am mai spus, du-te cu mintea la curatat, ca numai prostii spui.
Daca tot esti interesat de partea sociopolitica sa stii ca termenul de pogres nu este evhivalent cu cel de progresist pe care il atunci in stanga si dreapta. Progresismul este o ideologie si orientare politica, nu o insure a oamenilor care vor progres.
Tu esti pe alt film de tot pui intrebari de genul))))))) Nu stiu daca iti poate raspunde cineva cu exactitate la prima intrebare. Depinde de mediul din care provii, de varsta, de foarte multe aspecte. Nu toti satenii sunt conservatori/in totalitate conservatori, cei mai tineri tind spre progresism. Conteaza si faptul ca unii se nasc, muncesc si se casatoresc in aceeasi zona si e normal ca daca nu iesi din zona de confort nu poti sa vezi si cealalta parte: daca faci astea intr-un sat/ comuna mica e putin probabil sa-ti doresti sa progresezi si probabil chiar te sperie ideea de progresism; in schimb, daca stai in oras si in jurul tau vezi progresism nu iti imaginezi viata altfel. Chiar daca te muti de la oras la sat si nu iti place in totalitate progresismul tot esti de acord cu el intr-o oarecare masura. Cred ca mediul in care traim ne influenteaza foarte mult in toate aspectele. Cat despre a doua intrebare, cred ca trebuie sa ai un echilibrul intre cele doua.
Raspunsurile tale sunt in antiteza cu poza de profil si au un ton ironic, deci nu imi dau seama daca esti pe bune sau troll: ))))) Insa nu trebuie sa fii prost, e normal sa te sperii de o chestie pe care nu ai intalnit-o. E logic ca e bun progresismul, pentru ca altfel am fi mancat tot carne cruda si ne dadeam cu batele in cap, dar daca toata viata ai mancat pepene pentru ca doar la asta ai avut acces, e normal sa te sperii cand incerci mango, daca intelegi aluzia.
Again, depinde la ce tarani te referi. Tot la tara stau si sunt foarte putini cei din zona mea, cred ca in jur de 5% care mai gandesc asa si nu au progresat: )))))
Mi se pare mie sau ai ceva impotriva celor de la țară? Te crezi mai destept decat ei?
Daca te crezi, nu inseamna ca si esti. Si nu numai tu.
Of, Doamne!
No comment!
Băi băiețas, mai iesi drk din casa si mai socializeaza, că parcă traiesti pe alta lume. Oameni inteligenti sunt peste tot. Nu inseamna daca traiesti la oras, esti automat destept.
Esti jalnic dar totusi inteligent. Dar sub medie.
Progresismul pentru viitor, tradiționalismul pentru identitatea țării. O astfel de combinație
Eu sincer care ca ideea de progresivitate este mai buna deoarece tara este cam in groapa, ne trebuie idei noi si sa invatam sa acceptam si alte sexualitati/rase/nationalitaii, I mean tot o sa trebuiasca sa o facem mai tarziu daca nu acum, deci mai bine mai devreme...