anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce se face atata misto de toti presedintii? Mai ales de Obama si Basescu?

7 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Traim intr-o tara libera, nu? cu Ceausescu mai indrazneau ei sa faca asa :-ss smug..nu prea cred.
Putin respect, eu cred totusi ca ar merita, nu? pana la urma nu-i tot un cetatean obisnuit ca mine si tine, este si el..."Presedintele Tarii" woow ce cuvant mare!

| sese a răspuns:

Pentru ca se dovedeste a nu fi "zei" ci oameni cu partile lor bune si rele iar omul sesizeaza mai degraba greselile decat lucrurile bune facute.

| Kyky a răspuns:

Pentru ca au motiv. Uita-te la Basescu mai atent/a si iti vei da seama din ce face si mai ales din ce zice. De Obama nu stiu prea multe ca nu m-a interesat niciodata.

| Moneyandfame a răspuns:

Pt ca primul este o marioneta si al doilea un alcoolist.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca ziaristii au uitat de foarte mult timp deontologia, si acum cauta numai subiecte de scandal care prinde la public.insa nu la tot.asta este romania, o tara in care ni se ofera circ pe paine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astea-s regulile presei (am lucrat). O stire e buna atunci cand nu vorbeste despre un lucru bun. Citez din ce am invatat la training: o stire e aceea in care un om musca un caine si nu invers. Si la sfarsitul fiecarui jurnal e bine sa existe " stirea maimuta" ( una amuzanta, care poate fi despre base sau obama). Intelegere si pentru ei! Toti mancam o paine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai in privinta lui Basescu, intrebarea e retorica. Si apoi, nu e misto, e pura realitate.