| andu_8743 a întrebat:

De ce se poarta unii manelisti.(cocalari.mai pe limba noastralaughing ) ca niste maimute nebune scapate de la zoo si atat de diferit fata de rockeri sau orice oameni mai civilizati?( ma refer la rockerii civilizati.nu la taranii prost crescuti care distrug orice pe ce pun mana sau umbla beti pe strazi si urla...)
azi era sa iau bataie de la niste cocalari dupa ce am condus-o pe prietena acasa...straight face ascultam muzica si intr-un colt de strada, pe unde nu era lume. era un grup de vreo 20 de cocalari...si cum nu ascultam muzica prea tare, ii auzeam cum strigau dupa mine.am trecut de ei, dar dupa vreo 2-30 m o fugit unu care era beat dupa mine, eu m-am oprit, sa vorbim frumos ca sa ne rezolvam problemele...degeabaoh go on mi-am luat cateva picioare in parti pana o venit unu de-al lui treaz sa-l tina si mi-o zis sa plec... m-am dus mai incolo si s-o intors singur cand o vazut ca vine o patrula de politie...as fi mers la politisti sa le zic ce s-a intamplat, dar drumul acela il parcurg in fiecare zi si mie teama ca daca as fi zis ceva m-ar fi asteptat aia multi acolo sa ma bata...credeti ca as fi facut bine daca le spuneam politistilor?straight face
a.culmea e ca a dat in mine ca mi-a cerut o tigare si i-am spus ca mai am numai una. dar pana la urma i-am dat-o...si dupa aia mi-a aruncat pachetu` pe jos si l-a calcat in picioarestraight face
bolnavi de plictisealarolling eyes

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Ar fi o solutie, mai in gluma mai in serios - casatoreste-te cu prietena ta si locuiti la tine. O alta solutie in serios de data asta - OCOLESTE-I. Politia... ii platim degeaba.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca are legatura cu faptul ca sunt maneliti, ci cu faptul ca unt beti si prost educati. Crede-ma din astia gasesti si printre rockeri si printre cei care asculta muzia populara, printre toti oamenii. Trebuie pur si simplu sa-i eviti, fiindca e greu sa le mai faci educatie daca parintii nu s-au ocupat de asta.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mai bine ii ocolesti decat sa ai probleme.

eileen
| eileen a răspuns:

Nu suport distrusii astia... ia lectii de karate si arata-le lor cum sta treaba cu bataia. Intre timp, ocoleste zona daca vrei sa mai fii intreg.

| anonim a răspuns:

Pai inteleg ca nu iti este frica de bataie.atunci,de ce ne intrebi ce sa faci? si apropo, sa nu bagam toti manelistii in aceeasi oala.eu cunosc destule persoane foarte inteligente carora le plac manelele.si la fel cunosc persoane ''sarace cu duhul'' ce detesta manelele. iar cuvantul cocalar, nu inseamna nici pe departe manelist, tocmai din motivul pe care l-am expus mai inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba traseul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu ce preferi? sa ajungi cu o ora mai tarziu acasa? ...sau sa iei bataie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tipule!
Cocalarii nu au leac si nu toti sunt manelisti... dar in general reprezentanti de-ai lor fac asa. Sunt rocker si inainte aveam parul mai lung. Nu pot sa spun ca era pleata dar era lung. Se tot legau de mine. pana ce m-am tuns si m-am apucat de lupte si de salahappy
Nu stiu ce gusturi muzicale ai dar incearca sa ii zici prietenei tale sa se mute la tinelaughing te scuteste de un drum dus-intors

| andu_8743 explică:

Ce credeti ca as putea face pentru a evita cazuri din astea, sau ca sa ma apar de aceste "bestii nedresate"?straight face

| andu_8743 explică:

Adica?raised eyebrows

| andu_8743 explică:

Daca as schimba traseul, mi-ar lua de multe ori mai mult pana as ajunge acasa...

| andu_8743 explică:

Nici alba nici neagra...totusi.stam in parti opuse ale orasului...si de bataie...nu mie chiar asa frica...am luat bataie si mai rau de atat... da` na.totusi.azi e o palma peste fund, maine un sut...
oricum.pana acum nu i-am mai vazut pe astia acolo...si merg de aproape doua luni, aproape zilnic pe acolo... sper ca azi au fost ca s-au fi intors de la vreun chef... ce stiu eu...