Ar fi o solutie, mai in gluma mai in serios - casatoreste-te cu prietena ta si locuiti la tine. O alta solutie in serios de data asta - OCOLESTE-I. Politia... ii platim degeaba.
Nu cred ca are legatura cu faptul ca sunt maneliti, ci cu faptul ca unt beti si prost educati. Crede-ma din astia gasesti si printre rockeri si printre cei care asculta muzia populara, printre toti oamenii. Trebuie pur si simplu sa-i eviti, fiindca e greu sa le mai faci educatie daca parintii nu s-au ocupat de asta.
Nu suport distrusii astia... ia lectii de karate si arata-le lor cum sta treaba cu bataia. Intre timp, ocoleste zona daca vrei sa mai fii intreg.
Pai inteleg ca nu iti este frica de bataie.atunci,de ce ne intrebi ce sa faci? si apropo, sa nu bagam toti manelistii in aceeasi oala.eu cunosc destule persoane foarte inteligente carora le plac manelele.si la fel cunosc persoane ''sarace cu duhul'' ce detesta manelele. iar cuvantul cocalar, nu inseamna nici pe departe manelist, tocmai din motivul pe care l-am expus mai inainte.
Tipule!
Cocalarii nu au leac si nu toti sunt manelisti... dar in general reprezentanti de-ai lor fac asa. Sunt rocker si inainte aveam parul mai lung. Nu pot sa spun ca era pleata dar era lung. Se tot legau de mine. pana ce m-am tuns si m-am apucat de lupte si de sala
Nu stiu ce gusturi muzicale ai dar incearca sa ii zici prietenei tale sa se mute la tine te scuteste de un drum dus-intors
Ce credeti ca as putea face pentru a evita cazuri din astea, sau ca sa ma apar de aceste "bestii nedresate"?
Daca as schimba traseul, mi-ar lua de multe ori mai mult pana as ajunge acasa...
Nici alba nici neagra...totusi.stam in parti opuse ale orasului...si de bataie...nu mie chiar asa frica...am luat bataie si mai rau de atat... da` na.totusi.azi e o palma peste fund, maine un sut...
oricum.pana acum nu i-am mai vazut pe astia acolo...si merg de aproape doua luni, aproape zilnic pe acolo... sper ca azi au fost ca s-au fi intors de la vreun chef... ce stiu eu...