| OmulTalentat a întrebat:

De ce Tariceanu si Dragnea duc Romania spre Rusia?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu o duc spre Rusia, o duc spre un punct in care justitia sa fie slaba ca ei sa poata fura... hmmm adica da, o duc spre Rusia

| RoCkKiD a răspuns:

Nu prea cred ca fac asta, nu ca nu ar vrea, doar ca Uniunea Europeana si Statele Unite inca ii pot controla.

Oricum, nu e sufucient sa fii sef pe parcela ta, ai nevoie de aliati, iar din ultimele comunicate ale ambasadei statelor unite si ale reprezentantilor UE, nu o sa gaseasca aliati acolo, cel putin nu pentru proiectele lor politice.

Ideea e ca toate "reformele" initiate de PSD merg mai degraba catre ideea aia de demogratie totalitara care se practica in Rusia dar nu cred ca o sa ajungem la relatii pre calde mai ales ca Moldova a cerut oficial la ONU retragerea trupelor ruse din Transnistria iar rusii nu pre agreaza tendintele unioniste.

| Crackman a răspuns:

Sunt vechi comunisti ce au scapat cu timpul... ca democrati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Argumente pentru afirmatia asta?

| Adiadictie a răspuns:

Se feresc de peru

| MrJoker30 a răspuns:

Mai bine la niste rusi cu care chiar impartim cateva lucruri decat la americani care ne baga homosexuali si feministe in tara! Oricum, de cand a preluat Trump conducerea sper ca va fi mai bine.

| suntserios a răspuns (pentru MrJoker30):

Mda, democratia, progresul si civilizatia vest europeana te va face homosexual. Ai grija

| MrJoker30 a răspuns (pentru suntserios):

Pai asta si vor. Dar vad ca nici lumea de acolo nu prea ii mai suporta pe lgbt laughing))))))

Exact, la anul pe vreme asta o sa te oblige Germania sa te *** in c.ur

Esti prost de dai in gropi, prietene.

Cine spanac a inceput?
ai zis o de parca homosexualii sunt caini comunitari si tii aduce america aici sa te violeze pe tine... si mai vorbesti de prostie dupa afirmatii de genul

Pai nu vor sa ne faca pe noi gay, vor sa le le pupe anusurile celor care deja sunt...nu vreau asa handicapati mintali in tara mea si imi bag ce am eu mai de valoare in comunitatea lor... coe esti palit la cap rau

Si dupa ce ai scris aici sunt sigur ca ai frecato un pic uitandu te la un film cu doua domnisoare care isi ofereau placeri.

Daca nu te obliga careva sa fii gay nu vad problema ta...

| GaBro a răspuns:

Pentru Rusii, chiar daca sunt democrati au o gandire comunista.
Iar Dragnea si resul vor sa se apropie de comunisti pentru a nu fii sanctionati daca fura xD.

Întrebări similare