| contstersinteresscazut a întrebat:

De ce toate televiziunile și sistemul îl denigrează pe C.G? Oare nu din cauză că, timp de 35 de ani, au furat poporul și l-au ținut în sărăcie, în timp ce ei au trăit în lux și opulență? Acum le este frică, pentru că soarta lor se poate schimba într-o clipă, iar mulți ar putea ajunge la închisoare.

Noi, oamenii de rând, nu mai avem nimic de pierdut. Noi, cei care nu avem parte de luxul și opulența lor, am pierdut deja totul. Cum am mai putea avea încredere în acești politicieni?

Am trăit 10 ani sub regimul Băsescu și alți 10 ani sub regimul Iohannis. Absolut toți politicienii au urmărit doar interesul și binele lor. Când am spus că acest sistem trebuie schimbat din temelie, nu credeam că ar putea exista o șansă reală pentru aceasta. Acum, însă, mă gândesc că poate chiar există o astfel de șansă. De aceea, mă tentează să-l votez pe noul „Trump" al României – Călin Georgescu.

16 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Serios? In liberal-democratie ai acces la internet si poti injura orice politician vrei. Daca Romania ramanea comunista, nu mai pupai niciodata telefon mobil, computer si internet.

Sigur: oamenii isi cumpara iPhone si TV cu plasma, pe urma se vaita ca nu le ajung banii de mancare.

Mai bine o cleptocratie care asigura libertatea decat un extremist si un fanatic precum Georgescu.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Georgescu, chiar daca ajunge președinte, nu are puterea de a baga pe nimeni la închisoare. Si dupa câte vezi, Nastase si Dragnea au ajuns la puscarie. Nu a fost nevoie de niciun dictator ca sa ajunga ei la parnaie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te ai angajat?
Sau acum te plătește Georgescu sa scrii prostii pe net?

| mODIN a răspuns:

Chiar ma intrebam ce deficit mental e necesar ca cineva sa-l sustina pe Georgescu. Tot ce ai zis tu aici m-a lamurit.

| TimberWolf a răspuns (pentru suntserios):

Tu cand te angajezi? nu te-ai saturat sa stai toata ziua in casa pe TPU? te apuci si de sport si nu mai faci nici pe desteptu printre copii toata ziua.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru TimberWolf):

Lucrez de atât de mulți ani că sunt mai aproape de pensie decât de angajare. Mersi pentru griji.

| goguPatent a răspuns:

Acum că ies la suprafață chestiile reale despre acest cg nu îți e puțin rușine că îl susții?

| contstersinteresscazut explică (pentru goguPatent):

Nu a iesit nimic la iveala. Mai iesi din bucla asta. Toate televiziunile sunt aservite si repeta aceeasi placa. Nu exista nicio dovada concludenta. Nu, nu imi este rusine ca il sustin. Tie nu iti este rusine sa sustii lgbt si astia care se ard la poponet votand Elena Lasconi?

| contstersinteresscazut explică (pentru mODIN):

Va avea peste 50% din voturi si sper sa aiba. Doar asa vor intra toti coruptii la inchisoare care au nenorocit Romania de 35 de ani.

| contstersinteresscazut explică (pentru doctorandus):

Decat Lasconi cu LGBT care promoveaza curcubee si care trimite ajutoare Ucrainei in timp ce poporul traieste in saracie si moare de foame, mai bine un Georgescu. Ne-am tampit de tot oameni buni.

| contstersinteresscazut explică (pentru suntserios):

Va avea peste 50% din voturi. Poate atunci iti va gasi si tie un loc de munca. Ca prea exista ilegalitatea asta. unii in fruntea statului nestiind sa faca nimic si altii muncind pentru ei cu sudoarea fruntii. Intr-o societate nu ar trebui sa existe asemenea inegalitati sociale.

| contstersinteresscazut explică:

Asa sper sa aiba daca este mobilizare masiva. Niciodata nu voi vota Elena Lasconi ca sa mai traim inca 5 ani sau mai rau 10 ani in saracie. Plus ca Lasconi a spus ca sustine Ucraina si va trimite ajutoare in timp ce poporul se scalda in saracie. Inafara de asta Lasconi sustine LGBT si curcubee si alte asemenea insulte la adresa poporului roman. Nu vom mai vota raul cel mai mic de data asta. Vom vota ceea ce trebuie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Inseamna ca nu stii nimic despre EL si ideologia USR.
USR pareau sa aiba oameni bine pregatiti si dezghetati la minte. Poate prea progresisti pentru gustul multor romani.

| contstersinteresscazut explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Din câte îmi aduc aminte, poporul nu a uitat cum, în timpul pandemiei, USR-ul a fost pro-vaccinare, pro-mască și pro-certificat verde. Majoritatea oamenilor au fost ținuți aproape „în lanțuri", cu masca pe față, în contextul unei pandemii exagerate, din care anumite entități au avut cel mai mult de câștigat. Singurii care s-au împotrivit au fost Călin Georgescu, AUR, Șoșoacă și cei anti-sistem.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Da da, televiziunile l-au pus sa zica ca apa e ingradita de plastic. hahahahaha.
Esti idiot.
Punct.

De data asta nu mai e de viziuni politice si sociale diferite cine voteaza cu respectivul, e prostie pura. Punct.

| contstersinteresscazut explică:

Pentru că promovează și spune mereu adevărul, pentru că ține cu poporul incă din 2019 a fost anti-vaccin, anti certificat verde– atât în legătură cu acea pandemie exagerată, cât și cu ideea de ieșire din „matrix" – și pentru că are o viziune diferită față de ceea ce am fost obișnuiți până acum. Această viziune rămâne de văzut dacă ne va aduce pe calea cea dreaptă sau nu.

Dacă îl citez acum pe domnul președinte actual al României, Călin Georgescu: „Libertatea începe acolo unde frica se termină."