| AlexDorinel a întrebat:

De ce unii părinți nu-și lasă copiii de 16 ani sa muncească de frica ca " o sa si ia toate nimicurile" cu banii aia?

Eu dacă aveam copil de 16 ani il lăsăm sa fumeze și sa si ia ce vrea dacă chiar are dorința de a face bani.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai bine să nu ai, că cei ca tine duc tara de râpă, daca ar gandi la fel.

| Mosotti a răspuns:

Ptr ca datoria unui copil e sa invete, nu sa-si piarda timpul si sa se oboseasca mucind, ca apoi toata viata sa stea la sapa, are timp pana la 70 ani sa tot munceasca, deocamdata sa invete temeinic ca sa isi faca un viitor in viata.
Si bani ii dau eu de ce vrea.

| Wr3nch a răspuns:

Ca dupa le place banul si se lasa de scoala, si is f** viitorul.

| Catrice a răspuns:

Asa sa faci Dorinele, și asa e gol pe șantier...sau în pușcăriihee hee

Răspuns utilizator avertizat
| Catrice a răspuns (pentru AlexDorinel):

Arunci las-o asa, ești prea mic sa înțelegi înseamnă.

| gabicoo a răspuns:

Dorineleeeeee! Dar tu de ce nu muncești? Nu te lasă măta?

| Sofer a răspuns:

Educație bună i-ai da. Bravo frate. Învață copilul sa stie ce e bine si ce e rău si sa isi facă un drum bun in viata.

| Mopmop a răspuns:

Din cauza unei mentalitati comuniste. Mi se pare absolut normal ca la 16 ani un tanar sau o tanara sa isi caute de munca si sa vada cum e viata reala.
Normal ca primele salarii le vor da pe lucruri inutile insa ghidati de parinti ajung sa pretuiasca banul.
Ma uit aici in jurul meu si vad copii de 16 ani care lucreaza in weekend ca infirmier si in timpul saptamanii au scoala.
Noi adultii ii menajam si ii ajutam cat putemninsa majoritatea sunt foarte ok si responsabili.