„Avem un președinte care a luat-o razna complet, care parcă a uitat că este președintele României. Se comportă ca un turist străin care se află în România, ignorându-și complet obligațiile pe care le are față de cetățenii români și acționând împotriva interesului României, în mod evident", a declarat Ludovic Orban, duminică seara.
Politica e o cocina de porci si toti nespalatii si necuratii fac parte din ea. Ce vezi la televizor sunt doar jocuri politice, scaldaturi in cocirla ca sa creada lumea ca chiar avem nevoie de ei, dar nu avem nevoie chiar deloc. Sunt niste trantori care mananca rahat pe oriunde se duc si imput mintile oamenilor cu mizeria lor. Acesti oameni trebuie complet ignorati si numele lor uitate pe vecie.
Nu vrea nimeni sa il suspende
e doar marketing a celor de la Aur. sa mai creasca in sondaje pe vorbe goale.
Socotesc ca Presedintele nu-si exercita atributiile conform Constitutiei si nu este echidistant politic.
Dupa suspendare se asigura interimatul, de catre presedintele Senatului, pe o perioada de maximum 30 de zile. In aceasta perioada trebuie sa se organizeze un referendum pentru demiterea Presedintelui.
Daca Presedintele este demis atunci Guvernul trebuie sa organizeze alegeri pentru un nou presedinte, in maximum 3 luni de la data demiterii prin referendum.
Se pare ca nu stii toate atributiile Presedintelui Romaniei.
Inainte de a face niste afirmatii ar fi bine sa citesti atributiile presedintelui, le gasesti in Constitutia Romaniei.
Pentru că merită. Iohannis prin comportamentul sau nu e presedintele tuturor românilor, s-a dovedit a fi președintele PNL și a unora dintre români, în plus de asta de când e președinte a încălcat Constituția României de mai multe ori.Și tot ce face el e sa pălăvrăgească, sa atace PSDb și să se plimbe prin țări străine.Nu are un proiect de țară realizat de el, niciunul.Romania educata a rămas la stadiul de proiect.
E cel mai slab președinte al României din istorie.
Îmi pare rău personal că l-am votat de doua ori, mai bine ieșea Victor Ponta in 2014 și Dancila in 2019, îți zic eu că era mult mai bine cu ei.Iohannis a dezamăgit pe multa lume și m-a dezamăgit și pe mine.Deabia aștept să avem alt președinte.Pana și Băsescu a fost mai bun că Iohannis care e un președinte mai mult inactiv și plimbăreț și merita clar suspendat și demis. Avem nevoie de un președinte ca Victor Ponta, asta daca nu l-am ales pe Vadim Tudor in 2000, de ignoranți și naivi ce suntem.
Se știeeee
https://youtu.be/C91KO4bCNOI
Adevărat
https://images.app.goo.gl/gTmj1WjzWkJSRtwUA
https://images.app.goo.gl/37CfvGs1setJRrLo9
Pt ca presedintele trebs a faca ce spune seful,iar seful in cazul de fata este parlamentu.
Aia ca esti bun sau nu,atunci cand nu executi ce spun ei cauta sa te mature,iar daca o pot face de ce nu.
Atat timp cat ei au puterea sa ii dea jos pe toti
Referitor la mutalau asta,cred ca este o eroare istorica faptul ca un mut a ajuns sa conduca o tara,pai daca si asat e bun de ceva,restul deja suntem genii
Se pare ca unia sau trezit si au vazut ca is condusi de un pampalau,am putea spune ca din toata tara aia, aia parca mai gandesc cat de cat, chiar si sa gandesti ca vrei sa ii faci felu unia e ceva.
Restu toata tara doarme doi straini au ajuns sa conduca RO, un asazis neamta fara nici o tara si un arab si ala omu nimanui, astia conduc RO la ora asta.
E si normal ca aia care is sefi de fapt, adica parlamentu o avea si ei din cati sunt 1-2 care mai si gandesc ca ei desi is sefi, altul se pare a inceput sa dea ordine.