| cml a întrebat:

De ce vor toti romanii ca Basarabia sa redevina pamant romanesc? Inteleg ca suntem frati si toate cele, dar daca ne-am unii, n-am fi si mai saraci decat suntem acum?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când te gândești că și Basarabiei îi e mai bine fără țiganiade.
1)Nu toți românii vor unirea cum nici toți basarabenii așa că nu-ți fă griji.
2)Cum alianța AIE stă pe-o gheară de barză e puțin probabil ca starea din Basarabia să devină ceva mai bună, așa că moldovenii o să mai stea cuminți în culcușul lor vechi, de fapt, nu, cum o să mai continue cu șarada politică basarabenii își vor face bagajele și vor pleca peste hotare, Italia, America, Germania, Franța, Ismail, Rusia etc. Cei care sunt deja peste hotare nu mai au de gând să se întoarcă acasă. Peste câțiva ani o să vezi mâna de basarabeni patrioți strângându-și catrafusele(nu înainte de a-și face cetățenie română, că altfel nu merge din căte știu eu) și plecând și ei prin țări îndepărtate unde sunt mult mai acceptați decât românii datorită abilităților lor de muncă, rămânând doar rusofonii cumoniști, care nu vor accepta în ruptul capului unirea.
Săraci, bogați, unirea e puțin probabil de a se consuma vreodată.
Stați chill, nu sunt basarabenii așa lacomi să vă pape bucata de mămăligă din mână lasându-vă flămânzi și în fundul gol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putem fi oare mai săraci decât suntem în momentul de faţă? M-aş mira...

| MioaraParalescu a răspuns:

Nu suntem frati!

| ionutzul31 a răspuns:

Daca cineva ti-ar rapi un membru drag al familiei si ti s-ar cere o rascumparare cu multe zerouri pentru acesta, ce ai alege?
Pentru ca daca ai plati-o, oare nu ai fi mai sarac decat esti acum?

| boylivgume a răspuns:

Asa este, vom saraci.dar daca ti-ar rapi cineva fratele tie si l-ar chinui, oare tu nu ti-ai dori sa-l ajuti, sa-l cauti, sa il vrei acasa? ..nu ma intelege gresit, eu nu sunt din Rep. Moldova, dar mi-ar placea ca Romania sa accepte unirea! nu este vina lor ca rusii au pus stapanire pe ei, gandeste-te cum ar fi daca erai tu in locul lor, ar fi placut?

| boylivgume a răspuns (pentru boylivgume):

Ar fi fost placut*

| Tralalalalalalalalalalala a răspuns (pentru boylivgume):

Mai bine ramaneti asa cum suneti crede-ma. Eu am tot origni din Republica Moldova dar am stat in Romania. Parerea despre romani e foarte proasta in afara. Nu stiu de ce sunt multi care au impresia romi si romani sunt aceeasi chestie. Cand cauta Republica Moldova vad ca a fost sub doinatie rusa si ca nu e la fel si gata de o data nu mai sunt asa de rasisti. Dar na la prosti trebuie sa le explici. Imi place ca persoanele nedocumentate din Europa de vest care nu au pic de cultura si habar n-au despre ce vorbesc ii baga pe tigani (adica romi, sa nu-mi iau vreo amenda, nu de alta) in aceeasi oala cu Romania. Le-am explicat la multi ca nu e asa dar prostul si rasistul tot asa ramane oricat ai incerca sa-l modelezi.

| b34TdoWnLiV3 a răspuns:

Cred ca ai gresit...Basarabia a fost tot timpul pamant romanesc!

Întrebări similare