| Arthur a întrebat:

De ce votează românii aşa cum votează?

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Asta este cultura nostra de vot. Dacă ni s-a pus pate pe Băsescu, sa votat la greu cu comunişti şi domnul DAN.Asta e ne merităm soarta.Am uitat repede ce am păţit pe timpul lui Năstase.

35 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nu ma leg de infatisarea lui Stolo si a nimanui, nu e vina ta cum te nasti ca infatisare, aranjarea trasaturilor le face natura numai dupa legile ei. Dar Stolo la Banca Mondiala a fost un trepadus ca alte mii din toate tarile, daca era elita il mai lua baieti un mandat, dar ma refer aici la noi, n-am vazut catelus cu lant la gat ca fraierul asta. Cu Fulgerul sunt amic bun chiar daca suntem in tabere diferite dar poti dialoga cu el fara sa te certi, e chiar placut sa intri in contriactoriu si amuzant tare in discutii tipul, pacat ca e suspendat

| Arthur explică (pentru Hombre):

Păi care tabere diferite, doar e liberal, nu?
Bine, nu mă refer la PSDNL şi nici la PSDNŢ.

| Hombre a răspuns (pentru Arthur):

Da e liberal dar de acela altoit peste noapte, PDL-ist si Basist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

Ajuta si tu cu un raspuns pentru ca ai experienta in domeniu.http://www.tpu.ro/......m-inbatat/

| Dumnezău a răspuns:

Iliescu,te votam, te votam cu neamul!
Ca sa moara de necaz Ratiu si Campeanu!

Asta mi se pare esenta votantului roman. Popor dezaxat, da' vivace si ciclic.Nu conteaza c-a fost biciuit peste spate de cele doua mari capete ale balaurului (le stii si tu prea bine, Arthure), ei continua sa le alterneze cu spor.Si parca vad ca,acum dupa ce-au votat capul mai voinic,mai bine hranit,imediat ce-o sa le-o serveasca strasnic,s-ar putea intoarce la celalalt cap,mai nou,garnisit cu intelectuali fini,tineri,scoliti pe la Oxford,prin Franta,ce mai,dom'le,cu idealuri de se crucesc si aia de prin Partidul Republican,asa sunt ei de dreapta.

PS : Cea mai mare problema la votarea ce astazi tocmai a devenit oficiala,nu mi se pare scorul USL,ci scorul,desi asteptat de mai toate lumea,al PPDD.Te gandesti ca daca asa ceva a intrat in Parlament,cu o promovare buna poti sa duci in Parlament si un partid de tip taliban modern,ca boborul nu se supara. Apropo,nu certati boborul,el stie mai bine cine trebuie sa-l sodomizeze patru/cinci ani, ca el sa preia apoi rolul de caine, in loc de cel de capra, sa latre letargic si spart la "el lider"/"el partido" cat aceste doua elemente il privesc de sus, ranjind psihopat.

Romanul nu stie de vorba buna si e cam greu de cap.Trebuie sa-i zici de doua ori.Dar, ca sa fim sinceri, anul asta chiar nu era absolut nimic demn de votat.Asta e o consecinta a impartirii inegale a puterii partidelor, oriunde.Ne-ar fi mult mai bine cu 4-5 partide, constant undeva pe la 15-17%,cu reprezentanti cat de cat decenti.