| Anonimous2018 a întrebat:

De curand o fata mi-a trimis poze nud pe Instagram (nu cuprinde poze cu fața ) contra unor sume de bani, bineinteles fraier fiind am acceptat! Acum fata pretinde ca are 16 ani si ca se va duce la politie cu conversatia daca nu ii dau o suma de bani! La ce ma pot astepta?

Răspuns Câştigător
| just4ubr2015 a răspuns:

Nu trebuia sa platesti nimic o blocai si sanatate daca te mai cauta o amenintati ca o reclami la militie acum asta e sper sa iti fie invatatura de minte

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este ca sa nu-i dai nimic. Daca mai insista o anunti ca ii vei face plangere penala pentru santaj si poti face asta, bineinteles daca poti dovedi ca te santajeaza si ca ti-a trimis pozele la initiativa ei si contra bani.
In rest, daca ai expus situatia reala, n-ai ce pati, daca nu ai distribuit pozele si la altii.

| Anonimous2018 explică (pentru Ioandelasal):

Nu am distribuit nimic, (nici nu stiu daca e ea in poze, pentru nu isi arata fața), partea rea e ca am efectuat transferul bancar!?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Anonimous2018):

Ai platit santajul sau te referi ca ai platit pozele?
Daca ai platit santajul spune-i sa-ti restituie banii, altfel ii vei face plangere penala.
Daca ai platit pentru poze a fost taxa pentru invatatura.

| Anonimous2018 explică (pentru Ioandelasal):

Am platit si pozele si santajul, pe mine nu ma intereseaza banii pentru ca nu a fost o suma mare, doar sa nu ma astept la altceva din partea politiei, mentionez ca nu am alte antecedente, dar asta a fost sa se intample acu!

| Ioandelasal a răspuns (pentru Anonimous2018):

In situatia expusa n-ai ce pati, n-ai savarsit nici o infractiune sau contraventie.

| just4ubr2015 a răspuns:

Trimite-i pozele lu masa sa vada ce are la usa laughing