Nu trebuia sa platesti nimic o blocai si sanatate daca te mai cauta o amenintati ca o reclami la militie acum asta e sper sa iti fie invatatura de minte
Parerea mea este ca sa nu-i dai nimic. Daca mai insista o anunti ca ii vei face plangere penala pentru santaj si poti face asta, bineinteles daca poti dovedi ca te santajeaza si ca ti-a trimis pozele la initiativa ei si contra bani.
In rest, daca ai expus situatia reala, n-ai ce pati, daca nu ai distribuit pozele si la altii.
Nu am distribuit nimic, (nici nu stiu daca e ea in poze, pentru nu isi arata fața), partea rea e ca am efectuat transferul bancar!?
Ai platit santajul sau te referi ca ai platit pozele?
Daca ai platit santajul spune-i sa-ti restituie banii, altfel ii vei face plangere penala.
Daca ai platit pentru poze a fost taxa pentru invatatura.
Am platit si pozele si santajul, pe mine nu ma intereseaza banii pentru ca nu a fost o suma mare, doar sa nu ma astept la altceva din partea politiei, mentionez ca nu am alte antecedente, dar asta a fost sa se intample acu!
In situatia expusa n-ai ce pati, n-ai savarsit nici o infractiune sau contraventie.
anonim_4396 întreabă: