| Davyduchiha2001 a întrebat:

De la cine a plecat alegerea de a se anula voturile? Cine e în spatele lucrului acesta? Pentru ca și cei de la CCR au fost influențați de cineva, cine este acela?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este un "acela" cu o COMISIE care face verificarea voturilor, hartie cu hartie si se atunci se scot de la numaratoare intr-un teanc separat toate voturile anulate, care se numara la sfarsit sa se vada care este totalul.

| Holiday a răspuns:

De fapt, pe probleme constitutionale, CCR e instanta suprema. De ce ar fi trebuit sa fie influentati sa dea o decizie care pana la urma e perfect constitutionala si normala.

| LisaJulie a răspuns:

De la o informatie cum ca acest candidat Calin Georgescu ar fi avut oameni in spatele lui care l-au ajutat pe retelele de socializare sa optina voturi

| KovacsB a răspuns:

Candidatii erau praf in primul rand, fiecare in alt mod.
Asa ca nu mai conteaza ce motiv au gasit sau au inventat.

| relian a răspuns:

Sau anulat voturile in RO cele pentru prezidentiale? Ar fi fost bine sa le anuleze de tot, sa elimine postul asta de presedinte ca oricum nu are nici un rol presedintele, se cheltuie bani aiurea, iar statul se imprumuta, dar sa taie din cheltuile inutile nu vor.

Cheltuieli inutile :
-Presedintia
-BOR
-Pensii speciale
-Prea multi parlamentari.
-Intretinerea guvernantilor

Daca s-ar elimina postul de presedinte, daca s-ar privatiza BOR, eliminarea pensiilor speciale si reducerea numarului de parlamentari, plus eliminarea intretinerii lor, a parlamantarilor si celor din guvern, atunci RO nu ar mai avea nevoie asa de mare de imprumuturi.

De ce trebuie in RO ca parlamantarilor sa li se dea masina, sa li se dea locuinte si ce li se mai da, in afara de pensile speciale si de salariile mari?

Ei au un loc de munca ca orice alt om, sunt platiti, sa vina la munca din banii lor, sa se cazeze din banii lor, nu asa este logic?
Tu daca mergi si gasesti un loc de munca mai departe de casa, iti plateste firma transport, sau daca te muti acolo cu chirie iti plateste firma unde te angajezi chiria?
Tu platesti totul, asa ca nu vad de ce parlamentarilor si celor din guvern, chiar si presedintelui, sa i se faciliteze atiatea chestii, pe banii cui?

Nu i-a pus nimeni acolo cu forta, nu-i obliga nimeni sa ocupe acea functie, asa ca nu vad de ce sa li se asigure toate acele chestii. Iara ei sunt niste incompetenti, mai fura si din bani publici, fura si din banii care se imprumuta, cu alte cuvinte niste tilhari pusi de fraieri sai tilhareasca laughing

Uite de aia RO se afla in situatia actuala, datoare de este deja in prapastie, 200 de miliarde datorii, continua sa se imprumute, vin tot felul de papagali, de mesia sa va prosteasca, iar voi ca oile continuati sai votati, continuati sa mentineti acel sistem putred si corupt.

Uitativa la tarile nordice si o sa vedeti ca parlamentari si presedintele merg cu autobuzul laughing nu le asigura nimeni masina la scara, sau paza.
De ce sa te pazesc daca tu lucrezi pentru popor? Aaa ca esti tilhar, cai furi, iti este frica, cam asta se intampla in RO.

Voua va spus careva, Gerogescu, Iliescu, si altii ce se intampla? Va spun povesti si voi ii aprobati, va plac povestile. Daca va palc povestile, atunci stati si munciti ca prostii pentru un presedinte care nu are nici un rol, pentru niste tilhari care va fura pe fata, si pentru ce se mai face acolo.

CCR ce spui tu, aia cine crezi ca sunt? Tot tilhari laughing Cine iar influenta? Banii, aia influenteaza pe oricine, mai ales intr-o tara corupta si cu un sistem parlamentar.

Dar ca idee, cred ca sau autosesizat, nu-i vad pe ei in masura sa verifice ceva.
Daca legea spune ca trebuie sa vii sa arati ce bani cheltui pentru o campanie electorala, vine unu aparut din senin si spune ca el a cheltuit 0 lei, ar fi trebuit atunci sa li se aprinda beculetu, ceva nu era in regula.

Dar altcineva a scurmat si asa s-a aflat ca de fapt individul asta noul mesia Georgescu, omul lui Dzeu, de fapt cineva a platit pentru el. Faptul ca el personal na platit nimic, asta nu inseamna ca pentru campania lui nu sau cheltuit decat 0 lei. El in prostia aia gigantica, pentru ca nu e doar dus cu sorcova, mai este si prost, crede ca cheltuiala inseaman daca da el ceva din buzunarul lui.

Uite de aia, CCR sa autosesizat, a vazut pe unia ca au gasit dovezi ca asta na declarat ce bani a celtuit, asta inseamna frauda, daca se constata, se dovedeste ca sau platit bani, acest mesia al vostru, ar trebuie conform cu ce spune legea sa intre la puscarie.

Voi de ce credeti ca el locuieste in alta tara? In Austria din cate imi amintesc, in caz de ceva omu dispare rapid, se urca intr-un transport de ala de lemne spre Austria si ajunge acasa moca laughing

Voi de ce credeti ca el locuieste in Austria? Austria este principalul tilhar al RO, aia ne taie toate padurile, aia ne ia tot petrolul, nu este doar o coincidenta ca acest Gerogescu locuieste in Austria.

Acum ca este pe punctul dea deveni presedinte, ups, deodata omu sia cumparat casa in RO laughing dar pana sa ajunga aici era cu chirie.

Ceva ceva pute sa nu zic ca miroase.

| Dragobeta a răspuns:

Nu stiu. Ieri dimineata am auzit o stire ca nu stiu ce organizatie UE a cerut asta. Si la pranz erau deja anulate. Nu e corect ca au facut-o la cerere din afara tarii. Trebuiau anulate acum doua saptamani. Exact cand ei au respins contestatia pe motiv ca... nu sunt motive de cercetare.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu daca au fost influentati de vreo persoana, au luat in considerare doar dovezile privindu-l pe C. Georgescu.

| relian a răspuns:

Acum am vazut si eu, sau anulat, se ia de la zero.Eu cred ca este o situatie foarte prielnica la ce am spus eu, adica sa se elimine functia de presedinte.

Sunt 2 optiuni in cazul asta ce am inteles.

1- Parlamentul sa prea si atributiile presedintelui si pana sa se decida ceva, ei sa dea lege, presedintia sa fie abolita.Nu mai este legea cu referedum, parlamentul poate decide asta
2-Parlanetul sa il acrediteze tot pe Mut sa ramana presedinte pana se fac alte alegeri.

Eu doar spun asa fara sa cunosc legile, dar acum este momentul sa se poata elimina deja ceva, presedintele, care uneori facea scandal (vezi Basescu) se ajungeau la certuri aiurea, parlamentul poate fara presedinte sa tilhareasca in continuare.Desi si cu presedinte era la fel.
Doar ca nu mai is aratati cu degetu si de cineva cunoscut.

Dar ei in tilharia lor, nu stiu ca de fapt s-a pus in derulare un plan sa se faca ceva in RO dar nu de catre UE, de altii, cred ca se doreste ca RO sa devina ceva, un tampon intre UE si Rusia, iar cu tantalii astia ce ne guverneaza se poate intampla orice. Astia nu-s capabili de nimic.
S-ar putea urmari schimbarea sistemului.Eu mereu am spus ca sistemul asta din RO nu-i bun, sistem parlamantar nu-i bun, este corupt, este un sistem tilharesc, romanii sunt foarte usor influentati de putere, indiferent cine ajunge sa conduca baga mina, ajung oameni de nimic sa conduca.
Nu exista un control, odata ce parlamentul conduce, nimeni nu-i controleaza, nu ii poate trage nimeni de mineca.

Dar ce se intampla acum este magarie, asta trebuia sa se intimple inainte, sa nu lasi pe oricine sa participa la posturi de conducere, sau chiar sa si voteze laughing sa lasi tara pe mina unora care nici nu stiu pe ce lume sunt.

Trebuie o alta autoritate, care sa nu fie numita de parlament, sa fie numita tot asa prin vot popular care sa poata controla ce face parlamentul, ce face guvernul.

| gabicoo a răspuns:

Reptilienii Annunaki sunt de vină. Georgescu i-a trădat și ei s-au răzbunat. laughing

| EliLeli a răspuns:

De la CSAT. CCR nu prea poate fi influențat. CCR are nevoie doar de dovezi.