| calubalan a întrebat:

De modificarea Constitutiei avem noi nevoie cand somajul creste, pensiile si salariile par tot mai neindestulatoare, iar ratele la banca sunt o problema pentru tot mai multi romani?

Uitati aici
http://gandeste.org/......canta/9704
ce se poate intampla!

3 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Dacă nu acum, atunci când? După douăzeci de ani s-a ivit o portiţă pentru continuarea adevăratei revoluţii de la Timişoara. Echilibrul este destul de fragil în Senat şi Parlament iar amânarea luării de decizii nu ar face decât să lase timp comuniştilor ( care simt că pierd teren ) pentru a se reorganiza. Toate văicărelile acestora nu e decât praf în ochii lumii, în fapt ei nu doresc decât perpetuarea avantajelor dobândite sub conducerea tovarăşului Iliescu. Pentru naivi ei nu atacă aceste schimbări, pentru care majoritatea populaţiei şi-a dat acordul, ci, recomandă pervers amânarea acestora mai încolo, peste vreo sută de ani probabil. Pentru toţi cei care doresc o democraţie adevărată şi nu una originală care a sărăcit această ţară dând pe mâna celor apropiaţi lor tot ce se putea lua este obligatorie această schimbare.Ca să vă lămuriţi cam în ce hal s-a furat o să vă dau şi un mic exemplu :nemaiavând ce lua au găsit totuşi ceva, au exportat până şi pământul acestei ţări sub forma pămîntului de grădină. Cei care au minţit douăzeci de ani o fac încontinuare, iar pe lângă urechile noastre trece ca trenul prin gară versurile Imnului Naţional pe care îl cunosc din ce în ce mai puţini :"deşteaptăte române! ". Sau : noapte bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
ar trebui facut la fel cu mass media - ziare, tv - impotriva poluarii spiritelor.

| costymaximus a răspuns:

Cred că la noi se apelează prea des la revizuirea constituției, cum nu-i convine cuiva vreun paragraf din constituție, hai s-o schimbăm.Constituția nu trebuie să servească doar unui om sau unui grup de interese, ci întregului popor.Nu cred că în SUA, Franța sau Germania se schimbă așa des unele articole din constituție.Ca să se scadă numărul de parlamentari, se putea și prin micșorarea numărului de deputați și senatori(150+150)de exemplu.Este o diversiune chestia asta, pentru a abate preocupările oamenilor de la adevăratele probleme ale țării.Treaba cu comuniștii a apus demult, ne paște dictatura(lui Băsescu), nu comunismul lui Iliescu.