| Regedesubmunte a întrebat:

De partea cui sunteți, Americanilor sau Rușilor?

Răspuns Câştigător
| tudorvolcano a răspuns:

Nu sunt nici cu unii, nici cu alții, sunt cu România!

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

A romanilor ca doar sunt roman.

| Doub a răspuns:

Dreptăţii
hahaha, ce glumă bună

| sublime89 a răspuns:

Nu stiu altii cum sunt, dar eu mereu am fost de partea burkinabezilor. Sper ca in viitor sa ajunga ei sa domine planeta.
Cat despre americani si rusi, de ce trebuie sa mai alegem acum? Trump va fi presedinte, se va intelege cu rusii de minune. O sa distruga impreuna pe ISIS, si Al-Qaeda, si probabil lumea intreaga pana la urma. Ne indreptam in directia buna.

| Florentina9210 a răspuns:

Americanilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rusia.

| Claudiu1905 a răspuns:

Parca ar fi lista cu liceele ramase disponibile dupa ce ai picat la cel care ti-a placut

| Tpuist a răspuns:

Românilor.

| Axelrunda a răspuns:

Daca ar fi sa aleg, m-as abtine. Sunt de partea romaniilor.

| AnonymousSSR a răspuns:

Sincer sunt de parte Rusiei, niciodată Rusia nu o sa invadeze Romania, din cauza scutului anti-racheta am fost puși sub URMARIE de Rusia, dar niciodată sub o ploaie de avioane TU-95 te asigur. Rusia poate deveni un prieten extraordinar al României si a romanilor. Avem foarte multe in comun cu Rusia, de la tradiție la bucătărie, sarmale, mămăliga cu brânza..etc big grin Eu as prefera Rusia...

| tudorvolcano a răspuns (pentru AnonymousSSR):

Sincer rușii ne-au demonstrat că ne urăsc. Au existat tentative rusești de eliminare a României de pe hartă, deoarece suntem în mijlocul slavilor, deci în calea extinderii sferei de influență a rușilor prin curentul panslavist.

| DozaDeSperanta a răspuns:

Salut, Mihai!

Personal sunt de partea Americanilor.