De unde a aparut ideea? De pe o anumita platforma de social media unde continutul trebuie sa aiba 5 secunde si utilizatorii 5 neuroni. Uite-te si tu: https://www.tiktok.com/......8587553046
Fata lui Lasconi + text = dovada, conform indivizilor care consuma genul acesta de continut.
Stiam de ceva timp ca platforma tiktok detinuta de chinezi, instrument de propaganda al PCC va avea o influenta si la noi, dar nu ma gandeam ca o sa fie chiar asa pe față.
Nu imi vine sa cred cati oameni au cazut plasa la propaganda asta ieftina.
Toate studiile indica faptul ca 40% dintre romani sunt analfabeti functional. S-a dovedit ca studiile sunt corecte. Daca aduni voturile imbecilului de Georgescu, cu cele ale habaucilor de Simion si Terhes, ajungi la 37%. Restul de 3% s-au impartit pe la altii, in special la Ciolacu.
La ideea asta au contribuit și mulți preoți. Am unul în școală, nu-și prea face orele și bagă tot felul de prostii in capul elevilor. Marți i-am dat peste bot cu microcipurile din Pepsi și cu ființele non - umane care l-au contactat pe Georgescu (popa încerca să ne convingă că nu este vorba despre extratereștri ci despre îngerii domnului), a plecat din cancelarie "turbat" de-a dreptul, iar ieri nu mi-a mai răspuns la bună ziua.
Asemenea. Pana astazi nu folosisem niciodata tiktok, stiam doar foarte vag despre ce e vorba. Am intrat de curiozitate, sa vad si eu cum arata zona de pe internet care ne-a dat alegerile peste cap. Am ramas socat de volumul enorm de videoclipuri, toate facute evident ori pe repede inainte, ori de ceva altgoritm de doi lei, care il favorizeaza pe CG.
Daca le-as fi vazut inainte de vineri, m-as fi gandit ca nici un om nu e atat de prost sa se lase influentat de ceva de genul acesta. Ce sa zic, am aflat ca traiesc intr-o bula...
E foarte interesant ca toti cei care vor s-o denigreze pe Elena Lasconi aduc ca argument impotriva sa doar subiectul cu LGBT.
N-am vazut alte acuzatii pertinente din partea sustinatorilor contracandidatului ei.
Poate a cazut in delir mistic de la prea multe conspiratii de pe internet amestecate cu dogme bisericesti.
A trimis tarfa lui Putin, mizeria de Georgescu, un troll imbecil si pe aici?!
Prostane, educatia sexuala in scoli trebuia introdusa demult si in Romania. E un mare plus, nicidecum o problema. Si da, este normal sa vorbesti elevilor despre lucruri legate de sex. Ba, dupa cum s-a demonstrat in zeci de ani in tarile unde educatia sexuala exista in scoli, e un lucru extrem de benefic.
Iar cu votul de la 16 ani, care e problema? Nu zic ca e neaparat ceva bun in momentul asta, mai ales ca avem o gramada de imbecili ca tine, dar nici nu e ceva de speriat pe termen mediu, ba dimpotriva.
Pentru că știu că românii sunt homofobi, iar orice etichete lipite de o persoană cum că ar fi pro LGBTetc. o fac fara drept de apel un fel de Dracu' gol.
Deci stuchim în sân și fugim de el/ea.
Românii nu sunt pregătiți intelectual să înțeleagă ce înseamnă să faci parte din comunitatea lgbt. Ne întoarcem deci la același punct pe care tot încerc să-l transmit, lipsa educației.
Ceva ce nu poate percepe românul de rând va lua ca atare și deci, rezultă credința că o dată ce Lasconi iese președinte vei vedea pe stradă doar bărbat cu bărbat și femeie cu femeie ținându-se de mână și sărutându-se.
Așa ceva este ilogic din start deoarece orice comunitate minoritară, după cum este definită, este într-un final minoritară.
Pentru că nu au altceva de care să se lege pro-rușii lui Georgi.Ei stârnesc teama că vor fi violați de gay și că îi va băga Lasconi în război pentru că susține Ucraina( cum o susținem de 4 ani). Între timp inteligentul lor vrea armata obligatorie ca în preaiubita lui Rusie și consideră că cea mai slabă alianță Nato nu ne trebuie.(Asta înseamnă că alianța mai puternică e cea formată din Rusia, Belarus, Kazahstan și încă vreo 3-4 loaze de genul). Ăstea sunt argumentele lor și că e proastă Lasconi.Dar dacă îi întrebi ce a zis de e atât de proastă nu prea vor ști să îți răspundă.Mai amintesc de faptul că nu știe de încălcarea articolului din Nato(ceea ce pun pariu că nici ei nu știau dacă îi întrebai), dar asta nu poate fi mai gravă decât idioțenii precum Blaga nu se predă în școli sau că bolile nu există.
anonim_4396 întreabă:
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: