| JoeyRush a întrebat:

De unde pot lua un lant swastika din zona Brasovului? Linkuri de site-uri sau locatii directe,orice accept, dar sa fie cea nazista. Ceva ca asta http://tightrope.cc/......1316.html.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu si nici nu te sfatuiesc sa cumperi asa ceva, daca porti svastica poti fi acuzat si condamnat conform OUG 31/2002, cu md. ulterioare, citez:
"ART.4.(1)Rãspândirea sau vânzarea, prin orice mijloace, ori confecţionarea de simboluri fasciste, rasiste sau xenofobe, precum şi deţinerea, în vederea rãspândirii sau vânzãrii, a unor astfel de simboluri se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.
(2)Cu aceeaşi pedeapsa se sancţioneazã şi utilizarea în public a simbolurilor fasciste, rasiste sau xenofobe."

| JoeyRush explică (pentru Ioandelasal):

Nu am de gand sa o folosesc ca simbol nazist,am o sceneta la scoala,si e ne trebuie drept semn religios,nu fascist. In plus, Romania este o tara libera, daca eu decid sa port un simbol nazist, nu voi fi persecutat fara dovezi care sa sustina faptul ca practic neo-nazismul. Acea lege e universala in Germania, nu are loc in Romania.

| Ioandelasal a răspuns (pentru JoeyRush):

Acum spui altceva decat in intrebare?
Este treaba ta ce faci, ti-am citat prevederea legala si aceasta este actul normativ roman, aplicabil in Romania, nu in Germania.

| JoeyRush explică (pentru Ioandelasal):

Aplicabila,si totusi nimeni nu o ia in seama atata timp cat nu esti extremist. Iti repet, tara libera.