Ai facut prostii mari, probabil nu esti multumit de "rezultat" si vrei sa faci altele si mai mari.
Succes si sa ne spui daca ai ajuns la mititica sau numai cu picioare in fund!
Fii fericit, daca nu vei fi chemat in judecata, cu pretentii uriase de despagubire!
Pai oamenii aia ce drept au sa-ti ia tie telefonul,tu nu trebuia sa il lași din mana,e bunul tau si ei nu au nici un drept, daca nu il dădeai de frica si ti-l luau ei cu forța puteai sa-i dai in judecata dar asa ca l-ai dat de frica nu ai ce sa faci, ca in felu asta tu le-ai dat voie sa se uite si la poze.
Daca crezi ca o sa se intampla ceva, fă cat mai repede plangere la protectia muncii sau mai stiu eu ce ca ai fost abuzat la locul de munca.
Mult succes da nu te stresa, ca nu o sa se intample nimic.
Hai ca esti haios. Am ras copios.
Lasa ca nu aveai cine stie ce salariu.
Adica toti te urau si tu nu doreai sa pleci
Mergi inainte, nu mai fii Gica Contra si fa te fotograf daca esti pasionat de acest domeniu.
Wow, tu chiar ai meritat sa fi dat afara, fiindca ai avut un comportament execrabil!
Asa ceva nu se face nimanui si fii multumit ca patroana nu a implicat Politia in defaimare si injurii si ce i-ai mai trimis, ca o incurcai rau de tot.
Imi pare rau sa-ti spun, dar te-ai dovedit a fii un om josnic, te plangi de altii, cand tu esti cel care jigneste si face mizerii altora. Urat, extrem de urat comportamnet ai!
Da eu m-am oprit la momentul când ți ai dat telefonul la toată lumea să contribuie prin el...