| Blavla2333 a întrebat:

Deci am fost oprit in trafic la un control.Si au gasit 2 pastile si niste praf.Nu era cine stie ce (nici nu stiu ce e ca era nedeschis, zacea acolo de nu stiu cand). Am fost testat cu drug testul si totul a iesit negativ. Nu am fost dus la sectie sa dau declaratie dar politistul a luat tot in vederea predarii mai departe a probelor si analizarii acestora. Mi-a spus ca urmeaza sa faca o analiza in laborator si ca posibil ca o sa fiu contactat de cineva sau o sa primesc o foaie acasa. Totodata mi-a spus ca nu ar trebui sa fie cine stie ce grav pentru ca de obicei de la 5 pastile in sus e treaba destul de serioasa. Acum nici nu stiu la ce sa ma astept cu exactitate. Avand in vedere ca nu am scris nici o declaratie. Nu am semnat nimic.Are cineva vreo idee? Sau sfat?

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

În funcție de substanța pe care știi că o conțineau pastilele, afli încadrarea legală.
Dacă nu erau droguri, nu se întâmplă nimic.
Dacă erau droguri, vei da declarații, apoi se va stabili gravitatea.

| Dismally a răspuns:

Nici detinerea de droguri nu este legala si dupa probele de laborator daca se va constata ca erau droguri vei primi amenda sau puscarie, nu stiu care e pedeapsa pentru detinere.

| Blavla2333 explică (pentru Dismally):

Cel mai probabil pastilele erau clar ecstasy iar pudra aia probabil amfetamina

| Blavla2333 explică (pentru Blavla2333):

Era o cantitate mica totusi... Le luasem ca incerc sa vad cum e.Nu incercasem niciodata. Si nici ca o sa incerc aparent. Aparent este o lectie