Iti este adresat tie procesul verbal? Uita-te pe adresa, nume, prenume, scara, bloc etc. verifica tot inca o data. Procesele verbale se completeaza de fata cu faptasul, si tu zici ca l-ai primit la usa. E prea putin probabil sa fie "pe bune". Ce ai facut ca sa iti vina cu un proces verbal? Adica nu au cum sa iti vina la usa sa iti aduca ceva daca nu ai facut nimic... Gandeste-te bine. Ai fost pe afara, ai stat pe la vreo scara si ai facut galagie, cu altii? Si v-a vazut vreun politist? Pt. ca daca asta e, trebuia sa vina la voi sa va intrebe de sanatate, sa va ia numele, si sa plece, sunt patrule care merg sa se asigure ca e totul ok. ca nu faceti galagie, nu beti etc. Dar daca zici ca a venit un tip la usa, mi-e cam greu sa cred ca ai fost anuntata. Ti-am zis, chestiile astea se completeaza in prezenta ta. Du-te la politie si spune-le ca a venit cineva la usa cu o amenda. Un avertisment e avertisment. Nu are nicio legatura cu amenda. Avertismentul se da la primele incalcari, cam asa. Pe cand la amenda trebuie sa platesti. In fine. Intreaba pe la politie ce si cum, si iti vor spune ei. Vezi daca e vb de politia locala / sectia de politie afiliata cartierului/sectorului/zonei in care locuiesti.
Esti destul de neclar. Sunt doua sanctiuni diferite, avertismentul este o atentionare sa nu mai faci contraventii, altfel vei fi pedepsit cu amenda iar amenda trebuie s-o platesti. Nu spui pentru ce te-au sanctionat, in procesul verbal de contraventie trebuie sa existe descrierea faptei, de ex.: In data de., orele., am constatat ca numitul Kheeda, aflandu-se in taverna "Bautura" a conturbat clientii prin aceea ca a facut scandal, etc. De asemenea trebuie facuta incadrarea juridica a faptei intr-un act normativ, in acest caz Legea nr.61/1991 republicata in 2011, art., lit...
Spune toate detaliile, eventual scrie-mi pe privat si o sa-ti dau un raspuns precis. Numai bine!
Cerei sa se legitimeze, sa vezi daca mnu e vreun boschetar care vrea sa faca bani de pe urma ta, dupa ai uitate in procesul verbal poate a gresit ceva pe acolo.bafta.
Este vorba de tulburarea linistii publice, si la avertisment scrie doar 800 lei. (amenda)
Pai. mai scrie asa : ca pot sa fac plangere impotriva procesului verbal de constatare in 15 zile de la comunicarea procesului verbal. Mai clar, daca nu platesc ce poate sa-mi faca?
@andrew123 da. a fost o problema acum 2 saptm, atunci l-au scris, dar nu pricep de ce a venit tocmai acum? Scrie : Stabilesc Avertisment 800 lei. Ori e avertisment, ori amenda ca ma scoate din sarite
Ms pentru raspunsuri :*
ClaudiuSz72s1a întreabă: