Of
Dai o fundita? Acest raspuns este real.
Bine
Sa speram...Totusi, o sa fim invadati de tampiti gen Maxim96
Sa stii ca a fost o intelegere intre toate puterile lumii si masoni pentru a ne destrama ca natiune datorita resurselor si secretelor pe care le detinem. Pana la urma le-am dat-o peste nas si sper s-o facem in continuare.
De cine?! eu sunt din R.M si sa stii ca nu suntem timpiti! nici eu nu imi doresc...vom fi invadati de tigani ebanuti!
Uita-te dupa un user Maxim96. Pe tine nu te cunosc, imi pare rau daca te-am jignit.
Până la urmă se vor uni.Chiar dacă se va întâmpla peste zeci sau sute de ani, România va fi iar întreagă.
Ar merge dacă am face asta :
Să votăm toți oamenii, nu doar ce din România și Moldova ci și cei din alte țări, să se reunească.
Dacă ar vedea și alte națiuni puternice că poporul vrea România mare, atunci poate ne-am uni iar.
Poate... Eu voi vota
Nu ne trebuiti voi. Ne deosebim cu mult! Moldova este stat suveran si Independent. Doar 15.7 % din populatia noastra vor unire numai decit. Mie imi place asa tara mea cu dealuri cu poiene si cu paduri frumoase, imi place cum graiesc, si oamenii de la noi.
Niciodata.S-ar fi putut daca nu era Iliescu sa strice toate treburile dintre Romania si Rusia.
anonim_4396 întreabă: