| Gigel69 a întrebat:

Deci, niste ploade au chemat politia ca le udam cu apa si politisti aceia m-au intrebat daca stau pe acolo si am zis ca stau mai departe si m-au mai intrebat daca stiu nr. mamei si am zis tot nu si mi-au zis sa nu mai vin in acea zona si nu am primit amenda.
Pot primi amenda ca am udat cu apa vara(paparuda) si acei politisti au dreptul sa nu ma mai lase sa vin in cartier fara sa imi fi cerut numele sau ceva act, adica are voie? A zis ca daca ma mai vede ma sacntioneaza sau ceva de genu

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poti primi amenda, daca ai peste 14 ani, daca ai sub 14 ani nu vei fi amendat.
Cu mersul in acea zona au vrut doar sa te sperie, asa ca poti sa mergi linistit.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

E secret ce varsta ai?

| AndreiWeisz a răspuns:

Nu cred ca ai mai mult de 14 ani dupa ce griji iti faci laughing Poti sa mergi si diseara in zona aia din nou, nu te poate opri nimeni. Acum daca iar se plange careva de tine, partea a doua, posibil sa vina si sa te legitimeze si sa iti iei amenda, asa ca stai pe treaba ta.

| Gerard9965 a răspuns:

Du.te cand vreau in zona. Te.au mustrat pentru a le lasa in pace pe acele "ploade".in cel mai rau caz ii vor comunica mamei tale ceea ce faci.