| ZeulMuschilor a întrebat:

Deci sa zicem ca vin controlorii cu politistii in autobuz si eu n-am abonament stb si nu vreau nici sa le arat buletinul. Ce fac ei, ma aresteaza?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Politistii te retin si conduc la cea mai apropiata sectie de politie si te tin acolo pana iti pot stabili identitatea, de asemenea sa te amendeze pentru refuzul de a te identifica si asa vei fi amendat de 2 ori.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e politia acolo te pot duce la sectie pentru identificare si vei mai primi o amenda in plus.

| sierra1 a răspuns:

"politistii in autobuz si eu n-am abonament stb si nu vreau nici sa le arat buletinul"

nu te arestează ci te duc la secție, te indentifică și-ți ard o amendă să n-o poți duce!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ei, nu, dar cer prin stație să vină poliția, care te poate obliga să te legitimezi.

| dullcat a răspuns:

Iti vor cere sa cobori la prima statie si primesti amenda.Ca fapt divers e mai ok sa o platesti pe loc.De ce ai vrea sa iti complici existenta si sa nu iti iei bilet? Merita tot deranjul pentru cativa lei? Daca nu le arati buletinul crezi ca scapi in acest mod? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Drake21 a răspuns:

Cum sa il de a jos pe zeul muschilor din autobuz

| AdrianFoanga a răspuns:

Daca controlorii sunt insotiti de politist atunci vei fi condus la prima sectie de politie unde vei fi identificat.
Dupa aia iti da si controlorii amenda.