In loc sa va exprimati nemultumirile pe facebook sau alte forumuri, veniti fratilor la vot! Nu pot sa cred ca mascariciul asta jalnic de Poanta, a luat 40%. E inadmisibil! Cand am fost la vot, am constatat cu stupoare ca sectiile erau pline de batranei pesedisti. Unde-s oamenii tineri? De ce stau acasa, in loc sa vina sa voteze? De ce-i lasa pe altii sa decida in locul lor? Lucrurile astea ma deranjeaza, mult mai tare decat minciunile premierului nostru de carton.
Cele 55 de situatii in care Ponta a fost prins cu minciuna de cand este premier
http://www.hotnews.ro/......a-acum.htm
Haideti fratilor la vot nu mai tot spuneti ca de ce x si y voteaza Ponta? Daca toti oameni care au toate tiglele pe casa ar iesi la vot, si saraci batrani care au fost amenintati ca,, Iohannis va taie pensiile"ar fi lamuriti ce s-ar intampla daca Ponta iese presedinte, atunci desigur un om care merita sa fie presedinte acela va iesi.Parerea mea este ca Iohannis merita sa fie presedinte.Nu un hot si mincinos.
Oricine va iesi presedinte, sforile au fost trase cu mult inainte.Acum, depinde cine are mai influenta in Romania.America sau Rusia.
chiftelutacrocanta întreabă:
FortaSteaua2012 întreabă:
Arthur întreabă: