| calubalan a întrebat:

Deşi nici alte ţări din regiune n-o duc prea roz şi există şi previziuni care anunţă o întoarcere a crizei în multe dintre ele, România pare a fi totuşi cam singura din Europa, oricum din Europa de Est, care a rămas cu scădere economică în 2010. Inevitabil ajungem sa ne intrebam „de ce"? http://twurl.nl/ibzq54

4 răspunsuri:
| fif2002 a răspuns:

Nu se mai intreaba nimeni "de ce" - in Romania se fura prea multe de prea mult timp

| greenmile00 a răspuns:

Pai, cand sunt unii care fura mai mult decat pot duce, cum vrei sa ne reabilitam economic? Si cand romanu' ii lasa sa fure mai mult decat pot duce, de ce nu ar face-o? E simplu, romanu e indiferent, se multumeste sa comenteze la o bere cu prietenii, si ATAT.

| katala a răspuns:

Se stie de ce. Intrebarea este cum facem sa ne revenim?

| 11theo11 a răspuns:

De fapt, sa stii ca Romania are bani la buget, chiar foarte multi, dar stii unde sunt acei bani? La guvernanti, respectiv PD-L, UDMR, UNPR si toata gasca...sa il intrebam pe dl.Videanu si pe d-na Udrea, poate dansii stiu mai bine.Ideea este ca noi i-am votat, bine, o exceptie ar fi ca s-a fraudat foarte tare alegerile la prezidentiale in 2009, insa noi l-am ales pe acest individ(nu-l pot numi presedinte)asa ca ar cam trebui sa ne tragem soarta. E adearat ca nu toti, insa acum sa fim cinsiti, sunt multi ciumpalaci(scuzati termenul)care stiu numai sa-l pupe-n fund(asta-i adevarul)pe dl.Basescu.Opozitia incearca si ea sa restabileasca ordinea demult pierduta, insa sunt convinsa ca nu vor reusi,(cu toate ca imi doresc foarte tare acest lucru)insa mi-e teama ca PD-L-ul va sta pe capul nostru inca vreo cativa ani de acum inainte.Cam asta ar fi.