| alexcoman34 a întrebat:

Despre ce este vorba la acest referendum mai exact? Vreau răspunsuri simple sa inteleg și eu, adică am cotit undeva că acest referendum a costat peste 40 de milioane de euro, chiar așa o mare problemă este pentru țara asta?

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este vorba de o modificare a Constitutiei, respectiv redefinirea casatoriei. In prezent aceasta este definita "casatorie intre soti" si se doreste a fi definita ca o "casatorie intre un barbat si o femeie". Se doreste aceasta pentru a nu putea fi declarata neconstitutionala prevederea din Codul civil care se refera la casatorie, citez:
"ART.271.Consimţãmântul la cãsãtorie
Cãsãtoria se încheie între bãrbat şi femeie prin consimţãmântul personal şi liber al acestora."

| RAY a răspuns:

Romania se vrea a fi ultima din UE,asa ca trebuie sa dovedeasca asta prin vot,o tara unde biserica face legea,betia, coruptia, violul, pedofili dar de astea nu vorbeste nimeni, de saracie

| Frank51 a răspuns:

Te asigur ca acei bani nu au fost folositi pentru referendum, cred ca este cam clara treaba.

In sfarsit incepe tineretul sa isi dea seama cat de absurd poate sa fie actualul guvern, si cat de nepasatori suntem noi ca popor.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Vor sa interzica ceva ce e deja interzis.

| Crackman a răspuns:

Referendumul asta. este un teatru politic care este menit sa schimbe legislatia, iar treaba asta cu 40 este doar pentrh Europa ce deja se gandeste sa scape de noi ca nu mai avem bani.
Asta cu Gay people este un motiv mare pentru discriminale.

| AlexDarius3 a răspuns:

Adică pentru interzicerea căsătoriilor între gay şi transexuali şi bisexuali şi tot ce se termină cu sexual. Dacă votezi cu DA atunci căsătoria va fi cea obişnuită dintre un bărbat şi o muiere, dacă votezi NU atunci le vei da voie şi la gay şi transexuali şi bisexuali şi tot ce se termină cu sexual să se căsătorească.

| AlexDarius3 a răspuns (pentru AlexDarius3):

Deci DA pentru căsătoriile între bărbaţi şi femei şi NU pentru Nea Gigel care vrea să îl i-a de nevastă pe Ion că dacă nu fac prosteste.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns (pentru AlexDarius3):

Vezi că există și sapiosexuali și metrosexuali. Chestii care nu au legătură cu treaba de mai sus și nici cu referendumul ăsta inutil. Nu tot ce se termină în sexual e de rău, ca să zic așa. Bine, din postarea ta ne-am convins că oricum nu se va îndrăgosti ceva sapio de tine happy

| RAY a răspuns (pentru AlexDarius3):

Adica un gay sa stea obligatoriu cu o femeie desi nu simte nimic ca asa vrea majoritatea

| AlexDarius3 a răspuns (pentru RAY):

Ceva de genul.

| AlexDarius3 a răspuns (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Nu şiu ce e aia dar oricum cred că e de binewinking, cred.

| RAY a răspuns (pentru AlexDarius3):

Ce prostie