anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dimineata la stiri au anuntat ca Boc si gasca se gindesc sa plateasca salariile si pensiile esalonat. Oare in situatia asta or sa ne incaseze taxele si impozitele tot in rate? Haleala si utilitatile o sa le platim tot in rate?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu eşalonat atunci fracţionat!
Cel mai pungaş guvern de la 89 încoace.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

BRO e ultima gaselnita a lor. cred ca nu mai au mult si cad de pe tron. Sa nu l urmeze pe Ceausescu asta le trebuie. Ne a impovarat pentru 3 generatii nemernicii.

| hominid dreak a răspuns:

Cu boc si bas o sa murim tot esalonat

| mihaibrasov a răspuns:

Din fericire eu nu am credite la banci, dar pentru cei care au, banca nu esaloneaza nimic, iti ia casa direct. Fain, nu?

| Floreenofficial a răspuns:

Nu stiu. dar esalonat sau neesalonat tot un rahat e.trebuie facut ceva urgent, dar cum nu se gandeste nimeni la asta nu o sa mai plateasca nimeni ratele pe la banci ca nu are lumea bani. sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite asa ni se serveste la un pret foarte bun pachetul promotional:"drumul spre deznadejde". S-ar pute sa o acceptam si pe asta.Ne sta in firea noastra de romani aplecarea capului.Pana va fi taiat.Sa traiti, daca mai puteti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite asa ni se mai serveste un pachet promotional la un pret bun:"drumul spre deznadejde". Vom apleca capul si de data asta pana il vor taia, pentru ca ne sta in firea noastra de romani sa facem asta.Sa traiti, daca ma puteti!