anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din curiozitate, ce se intampla daca esti prins ca falsifici bilete pentru balul bobocilor si le vinzi? Din curiozitate doar.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din punct de vedere legal poti fi condamnat pentru fals in inscrisuri, conform Codului penal, citez:
"ART.320. Falsul material în înscrisuri oficiale  
  (1) Falsificarea unui înscris oficial, prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui în orice mod, de natură să producă consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
  (2) Falsul prevăzut în alin. (1), săvârşit de un funcţionar public în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
(3) Sunt asimilate înscrisurilor oficiale biletele, tichetele sau orice alte imprimate producătoare de consecinţe juridice.  
(4) Tentativa se pedepseşte.  
  ART.322. Falsul în înscrisuri sub semnătură privată  
  (1) Falsificarea unui înscris sub semnătură privată prin vreunul dintre  modurile prevăzute în art. 320 sau art. 321, dacă făptuitorul foloseşte înscrisul falsificat ori îl încredinţează altei persoane spre folosire, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Tentativa se pedepseşte."
De asemenea poti fi sanctionat disciplinar, pana la exmatriculare.  

| RAY a răspuns:

Esti prinsa ca nu ai platit tva 24%, nu stiu

| AirănMeidăn a răspuns:

buna idee

| AccountDeleted a răspuns:

Pai nimic, doar sa nu te prinda vreun profesor ca faci din nou aceeasi clasa laughing

| Suck a răspuns:

Am falsificat cand eram pe clasa a 12-a....am facut bani cinstiti si copii au mers la bal.

No problem!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimic, falsifica-l.

| BogdanDediu a răspuns:

Nu cred ca se intampla nimic dar faine idei iti mai trec prin minte laughing

| Affe a răspuns:

A intrebat un coleg de la mine din clasa iar diriginta i-a spus ca daca va fi prins ii va scade nota la purtare.

| Dima_Viorel_1994 a răspuns:

happy se întâmplă să ai bani în buzunar

Întrebări similare