Da. Si viza si permis de munca si contract legal. Salariul este 4.000 dolaru net. Bani in mână. Dar cu suplimentare incluse. Adica pe regim de 8 ore pe zi o sa iau doar 2.700 dolari net. La 12 ore pe zi iau 4.000 dolari net
Si daca ai toate actele facute de ce mai stai pe gânduri?
4000 $ net sau după impozitare?
si pot ajunge la maxim 4.000 dolari pe lună. Pot ajunge sau ajungi. sau s-ar doar s-ar putea?
Ai sănătate bună ca să reziști la acest regim de muncă?
Primești viză să poți ajunge acolo?
Lucrezi legal sau fără viză de lucru?
Dacă răspunsul la toate cinci este da, merită.
Dacă nu, nu.
Din luna februarie anul acesta? Sau anul viitor, ca suntem la sfîrsitul lui August.
Februarie 2021 logic
Stii cat ar da multi ca sa ajunga sa munceasca in SUA? Eu zic sa pleci invartindu-te. Altii lucreaza in Romania 12 ore pe zi pentru 3000 lei pe luna. Daca crezi ca faci fata la programul ala, du-te! Si daca nu rezisti decat o luna macar ai incercat si tot ramai cu niste bani. Mai bine sa iti para rau pentru ceva ce ai facut decat pentru ceva ce nu ai facut cand ai avut ocazia
Daca eram in locul plecam fara sa stau pe ganduri.
In Romania lucrezi de pomana efectiv, cu 14 milioane nu traiesti, ci supravietuiesti.
Totusi, cum ai facut rost de oferta de munca?
Fratii mei sunt acolo de 3 ani, ei au facut rost, nu eu
Pai ce alegi 160de milioane pe luna sau 14milioane pe luna? Poti sa te duci un an intreg acolo, incerci sa tragi cat mai tare de bani, si vi in Romania unde iti poti cumpara o casa/ o masina /etc.
efspactsy întreabă: