| SG1995 a întrebat:

Dintre PNL si USR care optiune politica o preferati, si de ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nici. Niste mascarici si astia cu tot cu marionetele lor tefeliste.
De fapt, de la o vreme am impresia ca ei sunt principalul motiv pentru care PSD-ul castiga mai multa simpatie. Nu era suficient ca era deja un gigant mafiot si criminal. USR-ul ce sa faca cu firimiturile lor ca numar si cu cei mai prosti oameni posibili care sa-i reprezinte?
Cum stie USR-ul sa se impuna? Acum sincer, urland ca niste maimute prin plenul Parlamentului si instigand la violenta?
Sau pocitania aia de Orban care linge de zori in fund pe Codruta?
Ciolosenia care zicea ca se lasa de politica si vrea sa revina cu partid nou? Adica s-a razgandit mai ceva ca Tariceanu?
Iohannis care e tot timpul in concediu merita de asemenea vreo simpatie cand tot ce vrea e sa nu-i incurce nimeni timpul liber si sa-si pastreze scaunul?

Sincer chiar nu-mi mai pasa de ce face Dracnea si ce sfori trage. Ne meritam soarta oricum.
Eu zic ca mai sunt doua solutii:
- emigram
- ne inscriem in PSD ca sa ne batem si noi joc de fraieri.

Alta varianta mai buna ar fi sa nu ne pese deloc de clasa politica actuala din Romania si sa incercam pe picioarele noastre sa ne facem traiul mai bun (insa prea greu pentru unii, mai ales aia parliti de la tara).

| SG1995 explică (pentru anonim_4396):

Orban e parte PNL, in rest de-acord.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SG1995):

Pai am zis la pachet si de PNListi, nu doar de scrantitii care cica salveaza Romania...
Oricum asta e un partid care a cunoscut diverse forme/conducatori. In ultima vreme si-a scazut drastic din incredere.
Ieri era partidul lui Crin cand facea alianta cu PSD, azi e o reminiscenta din tot ce a ramas din Boc, Udrea, Baselu si Blaga si sleahta lui Iohannis.
Se tot unesc si se tot separa, dar la fel de jeguri raman numai dupa propriile interese.
Chiar imi si pare rau ca am sustinut pe astia gen Macovei, Iohannis, chiar si maimuta proasta mucioasa de Neicusor Dan. Nici n-aveti idee cat imi regret alegerile. Intotdeauna am urat PSD atat de tare ca eram prea orb sa vad ce se ascunde sub zambetele astora care se tot lauda numai ca lupta impotriva coruptilor si de atatia ani nu ne-au mai scapat de ei, ba chiar tot ei castiga alegerile si din 2040. Toti se dau curati, mari tehnocrati, doctori, savanti, olimpici dar sunt praf si pulbere si nu dau 2 lei pe tara noastra care va fi exportata cu tot ce are.

22 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Acelasi hoti, ipocriti, mincinosi, corupti in toata politica romaneasca, nu prefer nimic, acelasi gunoaie sub alte denumiri politice

| JuAl a răspuns (pentru RAY):

Asa srii sa te dai mare ca esti atot stiutor in politica facandui petoti hoti. Habar nu ai despre USR si te gasesti sa spui ca ei sunt hoti doar asa ca ai auzit de la altii ca parlamentul este plin de hoti. Un partid e hoti, impicriti, corupti si mincinosi ar fi incercat sa schimbe constitutia prin elimunarea pensiilor spexiale pentru politicieni asa cum a facut USR-ul? Ar fi incercat sa nu voteze pensiile speciale asa cu a facut USR-ul? Ar fi incercat sa instaureze corturi pentru strangerea de semnaturi pentru modificare constitutiei impotriva penalilor asa cum a facut USR-ul? Un acest tip de partid plin de corupti, hoti, micinosi, impocriti cum ii faci tu ar fi curat in ceea ce inseamna condambarile penale? USR-ul nu a avut niciodata o condamnare penala. Atata stii sa te bagi in seama cu chestii doar auzite de la altii. Eu am fost intr-un sediu USR si stiu cu sta treaba acolo. Oricum stiu ca nu o sa-mi mai raspunzi deoarece ti-am dat toate easpunsurile.

| RAY a răspuns (pentru JuAl):

Cine se asemana se aduna

| JuAl a răspuns (pentru RAY):

Deci nu stii ce sa raspunzi, ca sa inteleg...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e vorba de guvernare PNL
USR mai are nevoie de maturitate politica pentru a putea face parte dintr un guvern solid

| minrest a răspuns:

Prefer USR, pentru ca este mai liberal, mai modern si mai putin dispus la compromisuri cu PSD (vezi USL), dar sunt multumit si cu un guvern si o majoritate PNL.

Răspuns utilizator avertizat
| aumih16 a răspuns:

PNL-ul eu zic spun ca e ok! vreau sa zic spun ca sunt hoti da in sensul bun! in timp ce PSD-ul sunt hoti da in sensul rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciuna, poate PMP. thinking
Ultimul îndemn al lui Orban pentru liderii de filiere județene seamănă cu un discurs al Căpitanului.
USR mi se pare cel mai penibil partid, știu doar să facă circ ieftin, nimic concret.
Oricum o coaliție de guvernare ar avea nevoie de PNL, USR, PMP, ALDE, UDMR în actualul legislativ pentru a putea exista.

De acord, totusi incurajator e ca USL sunt singuri care n-au votat pensile speciale. Totusi PMP cu ce se recomanda, si de cine e condus?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate și pentru că majoritatea au vreo 30 de ani, mai au până la pensie. laughing
Evident, PMP e condus de Traian Băsescu și Siegfried Mureșan, nu se recomandă cu nimic special, cum nu o face niciun partid de altfel, dar mi s-a părut că au luat pozițiile cele mai corecte până acum.

Traian Basescu? Am auzit suficient, ce sa zic. Optiuni politice reale nu prea exista, desi banuiam ceva de Base, pentru ca in 2014 cotofana de Udreea candida la presedentia tari, sincer nu regret votul dat atunci avand in vedere optiuniile, totusi vazand nazbadiile PSD, si incercarea de-a acapara puterile, faptul PNL e de rahat, ma intreb ce optiuni viabile am pentru la anul.

Pt mine Baselu s-a dus pe mare demult mai ales de cand era disperat sa-si schimbe cetatenia si sa sustina aberatia aia de unire cu Moldova, adica sa ne saracim mai rau cu unii care-n mare parte canta osanale la Putin demult.

Udrea aia e sireata rau, mai nou e gata sa-si toarne amantii si lacheii pe care i-a avut de-a lungul timpului. Face show toata ziua pe Facebook, ba chiar se da ofensata ca o ia lumea in vizor prea rau. Biata de ea, nu-i place atentia.

| Alexandruuu88 a răspuns:

Nici una, in momentul de fata nici un partid nu e in stare sa conduca o tara! P.s parerea mea

| JuAl a răspuns (pentru Alexandruuu88):

Auzi si tu de politica si habar nu ai care psrtid ii bun. Iei toate partidele ca fiind la fel.

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Nici una, toate sunt degeaba si pline de neprofesionalisti. Au aratat-o nereu si o vor arata in continuare, de aceea exista Diaspora!

| JuAl a răspuns (pentru Cristian_Cristi_1986):

Te dai atot stiutor in politica si habar nu ai de alte partide. USR-ul nu este plin de neprofesionisti. Gandeste-te cate proiecte au avut ei, si cate le-au fost respinse. Te crezi mai smecher spunand ca toate partidele sunt pline de hoti.

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns (pentru JuAl):

Auzi ba, numai dupa modul tau de exprimare puti a aroganta politica, asa ca lasa-ne cu usr-ul tau cu tot.

| Mihai4455 a răspuns:

Totuși sa fim realiști decât PSD mai bine ar fi sa ne conducă PNL și USR, doar că în PNL sunt multi care au probleme cu justiția, iar în USR sunt multi oameni care ar trebui mai întâi să dea pe la școală.