| alexalx1234 a întrebat:

Disney încă mai are drepturi de autor asupra Jetix?

9 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Disney a omorat intru-un fel Jetix-ul... iubem canalul ala, pana a aparut Disney cand au disparut desenele animate adevarate.

| RAY a răspuns (pentru Samariteanul):

Mare dreptate ai man

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru Samariteanul):

Adica desenele erau bune pe jetix? Eu tin minte ca walt disney facea desene superbe. Cu canalul disney xd nu stiu cum sta treaba dar jetix, minimax, cartoon newtwork, fox kids la ce se uita nepoata mea. Toate aveau niste desene asa de tampite incat era mai mare jena. Desenele bune au fost odata.

| Samariteanul a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Da,jetix facea unele desene foarte bune.Hai sa recunoastem ca prostiile alea cu Soy Luna(nu stiu cum se scrie si nici nu-mi pasa) si altele care au fost inainte cu Violeta sunt doar niste mici seriale pentru a initializa copii intr-o lumea a adultilor cu ca@#turile alea de telenovele(scuze pentru fanii de asa ceva).

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru Samariteanul):

Eu nu sunt fan al acestor posturi. Cand eram mai mic ma uitam foarte rar la desene cu tom si jerry pe cartoon. In rest vedeam pe fratimiu sau peste ani pe nepoata mea care savurau pe paine posturile cu desene. Consider ca aceste posturi contribuie la indobitocirea copiilor nu la ceva bun.

| Samariteanul a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

La ideea cu indobitocirea copiilor sunt de acord.Am vazut multi copii afectati de desenel animate, chiar si de la mine din clasa.

| alexalx1234 explică (pentru CatalinVictor1985):

Tampite sunt astea din prezent, nu alea de pe Jetix si Minimax

| alexalx1234 explică (pentru CatalinVictor1985):

Si Disney XD e aceeasi chestie cu Disney Channel doar ca e transmis in alte tari

| alexalx1234 explică:

Dar desenele de pe Disney Channel cum sunt? In plus eu am intrebat daca Disney mai are drepturi de autor asupra Jetix si imi altceva

Întrebări similare