anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doamne ajuta! Vin si eu cu o problema, majora pentru mine... Locuiesc intr-un apartament inca din anul 1993, dintr-un bloc luat in custodie de la armata de catre primarie...Acu' cateva saptamani, agentul postal din localitate imi batu-n usa...in schimbul unei iscalituri, acesta imi inmana o scrisoare cu pecetea consiliului popular...in interiorul plicului am dat de un biletel pe care scria ca: trebuie sa ma prezint la sediul primariei pentru a plati o mica datorie si pentru a semna prelungirea contractului. Zis si facut. Acu' vreo doua zile, un om al primarului imi aduse o scrisoare, fara vreun timbru sau altceva, numai cu numele si prenumele scrise gresit...am deschis scrisoarea. iar inauntrul ei fu' mirarea... " Stimate domn, contractul dvs. nu se va continua... aveti la dispozitie doua saptamani pentru a va lua lucrurile si parasi locul..." ...cica vrea sa faca acolo un dispensar... Domnilor, ajutor va rog, sa sara cineva cu un sfat...pentru. ca acel apartament imi este unicul acoperis de-asupra capsorului, daca ma da afara, n-am unde lasa lucrurile si unde dormi... Chitantele marturisesc ca am darile la zi...sad Ce trebuie ca sa fac ca sa-mi redobandesc inapoi locuinta?

1 răspuns:
| denysame a răspuns:

1. Poate este o farsa? cine stie? cine trimite un plic fara timbru? sau poate este adevarat... daca e sa patesti sa te dea afara megi in istanta si te judeci.iei toate actele pe care le ai la zii.