| AvalohAlyn a întrebat:

Donald Trump sau Vadim Tudor?
Ambii se încadrează în același target/tip de personalitate și au mers în politică pe deviza :My country First(Tara mea in primul rand,tara mea prima!

Dar care e mai simpatic? Și de ce?
Mie îmi plac ambii foarte mult.

Pentru că au făcut o altfel de politică, fata de clasa politică obișnuită.

Răspuns Câştigător
| AC4S4 a răspuns:

Donald Trump a fost ceva mai moderat.
A reusit sa atraga crestini indiferent de ramura (protestanti, catolici).
Si-a asumat o politica pro-life, castigand si de acolo voturi.
A fost o perioada mai stabila din punct de vedere al relatiilor cu state precum Coreea de Nord, Rusia sau statele arabe. Tocmai pentru ca a facut o altfel de politica fata de ce a facut Obama sau fata de cum face Uniunea Europeana.

Vadim Tudor, spre deosebire de Trump, a dorit o tara inchisa. PRM era diferit fata de Partidul Republican. Extremismul nu a fost dorit de crestinii moderati, sau a fost acceptat doar temporar. Se vede cum, din cand in cand, cresc procentele partidelor extremiste (PUNR, PRM, AUR), tocmai pentru ca in Romania nu avem un partid crestin-democrat, moderat si rational. PMP s-a apropiat putin de acea zona, dar a incercat sa pastreze si coruptia si incompetenta. In mai multe judete au candidat fosti pesedisti, corupti, sau e cunoscut si cazul din Constanta (Elena Basescu), ceea ce a dat la o parte electoratul crestin-democrat.

Donald Trump, dupa acest mandat in care 90% din mass-media a fost impotriva lui si a distribuit propaganda cum ca Trump e rasist si misogin, a crescut ca procent in randul negrilor, femeilor si populatiei latino.

Un partid cu ideologia lui Trump ar putea avea o istorie lunga in politica romaneasca. Un partid cu ideologia lui Vadim apare si dispare o data la cativa ani, pentru ca electoratul moderat se enerveaza din lipsa de optiuni, dar revin la realitate dupa ce vad actiunile extremistilor.

1 răspuns:
| goguPatent a răspuns:

Da tu chiar esti fan inrait extremisti si bufoni? Ce te a radicalizat asa?