| Classiffied a întrebat:

După 11 septembrie 2001 guvernul sua a autorizat cia ul sa foloseasca metode de interogare pe care restul lumii civilizate le-au definit ca fiind tortura. Dacă e să ne luăm după raportul senatului american aceste metode nu erau o cale eficienta de a obține informații unice pentru prevenirea altor atacuri.si in plus aparent conform aceluiași raport metodele erau mult mai brutale decât cia a lăsat să se înțeleagă in mod public. Atunci vine întrebarea: de ce era necesar ca cia sa tortureze? Si in plus de ce mai era necesar ca cia să ceară administrației bush sa autorizeze in mod oficial acele metode daca cia le folosea deja fără să ceară voie nimănui? Voiau să își acopere fondurile in caz ca cineva ii descoperea?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Ai vreo dovada la ce ai enumerat pe aici, sau is doar chestii citite de la conspirationisti?
CIA au torturat pe cine? Reastu lumii civilizate nu tortureaza pe nimeni, dar ce face restul lumii civilizate dupa tine? Stii tu ce se intampla in restul lumii civilizate?
Daca ceva s-a intamplat atunci, afla ca toti au fost de acord, chiar si cei care dupa, sau trezit ca vai nu ar fi trebuit sa se procedeze asa, sa se mearga dupa vinovati in felul ala, sa mai stiu eu ce sa faca guvernul.

Intrebarea se pune, daca nu era lege pentru asa ceva, daca toti au fost de acord cu decizia guvernarii, cum de sau trezit unia peste ani, sa vina sa arate ce?

Ia gandeste nitel.Tu esti de acord cu ce se hotaraste acum, iti dai acordul corect, sau nu intervii deloc, desi poti sa o faci ca ala este jobul tau da?
Trec ceva ani si ti s-a sculat tie, si altora, tu care ai fost de acord, revii dupa ceva ani si spui ca na prea fost bine laughing
Stai nitel, sa inteleg ca tu cel care ai fost de acord cu toate alea atunci, ai gresit, sau ce faci, acum spui ceva, dupa altceva?

Ce credibilitate mai ai tu in fata oamenilor, sustii guvernul, apoi tot tu vii si spui nau procedat bine laughing ba asta arata cit de idot esti, de aia nici nu sau luat masuri impotriva nimanui, pentru ca toti au fost de acord cu ce s-a intimplat.

Tu daca nu stii sistemul american, normal ca pui botu la orice vrajeala.
Guvernul poate lua ceva decizii chiar daca nu e xista legi in privinta acelei situatii, dar acele decizii sa stii si tu ca sunt analizate de senat si de curtea suprema si daca cumva sunt gresite, atunci decizia guvernului este anulata.

Ei uite asta nu stiai.Atunci administratia Bush sau care era, a luat o decizie, curtea si senatu au zis pass, asa ca s-a facut ce s-a facut, ca or fi torturat pe careva, ca sau dus dupa aia prin Avganistan si lau linistit pe Bin Laden toti au fost de acord, asa sa stii si tu.

Dupa nu stiu citi ani se trezesc unia, eu cred ca au incercat sa faca reclama buna lor si rea celor care au administrat atunci, deci vii si spui vai nu au procedat corect.

Dar tu ca senat, tu ca si curtea suprema, puteai sai anulezi deciziile, de ce n-ai facut-o? Nu au facut-o, ori au fost slabi, ori nu au avut curaj, atunci de ce mai vii dupa razboi sa te arati mare viteaz?

Nu frate, tu in situatii de alea de urgenta, atunci trebuie sa arati ca gandesti, ca iei decizii bune, ca alegi ce trebuie bine, nu dupa razboi dupa nu stiu citi ani, te trezesti tu mare viteaz, desi atunci ai aprobat, pentru ca daca acele decizii luate de guvern au fost puse in aplicare, asta arata cum am spus mai sus o aprobare, cand senatul sau curtea nu intervine, inseamna ca totul este in regula.

Pe asta se bazeaza sistemul american, sunt 3 puteri in stat independente, fiecare se verifica una pe celanta, si toate trebuie sa fie de acord cand se face ceva.
Uite ai avut acum recent cu Covid ala, cand presedintele, deci guvernul a propus, au vrut sa dea decizie dea vacina obligatoriu cetatenii corect?
Atunci a intervenit curtea suprema si ia anulat decizia administratiei Biden, pe baza constitutionala ca este impotriva dreptului omului.
Atunci de ce nau procedat asa senatul, sau curtea? Nu au spus nimic, nici curtea suprema si nici senatul, probabil, sau gandit ca isi pot pierde scaunele, le fost teama de o revolta populara, majoritatea populatiei a tinut cu guvernul, toti erau indignati de ce se intampla, senatul, curtea si guvernul platiti cu bani seriosi si uite ce se intampla, omul de rand este foarte vulnerabil, vine asa oricine si il omoara la el in casa.

Deci atit senatu cit si curtea au arata ca sunt slabe, iar guvernul a sarjat, sa arate ca face ceva laughing adica chiar au si facut, au trecut la actiune si au eliminat pe cei vinovati, asa populatia a sustinut administratia, iar senatu si curtea siau pastrat pozitiile.

Deci asta e politica, iar uni din ei, ca venise Obama mare rapanos, el marele salvator al pestelui prajit, stai ca nu-i bun, desi si el era pe atunci, dar nu a zis nimic.

Sa vezi cit de ticalosi poti fi uni oameni. Nu a spus nimic, ce era sa zica, il linsau oamenii laughing

Cam despre asa ceva este vorba, nu ce spune restul lumii. In Franta ca intrase arabii cu autobuze, cu masini in populatie ca siau batut joc de sistemul de acolo, politia nu a tras un foc in aia, a fost bun? Sa stai sa vina peste tine niste arabi, nisite de astia dusi cu pluta, in casa ta sa iti omoare oameni nevinoivati, iar tu sa faci ce? Sa stai sa te uiti la ei? Ca vai nu-i civilizat sai linistesti? Ba tocmai cu astfel de oameni, nu poti vorbi frumos, la astia trebuie sa le vorbesti pe limba lor, doar asa pot pricepe si sa stea departe de tine.

Cei carora se spune ca lear fi fost aplicat nu stiu ce tratamente, erau toti arabi, musulmani, nu era nici un alb, nu erau neviniovati, cei care au facut acea magarie, aveau inflitrati tot deai lor aici in sua, asa ca n-au fost aia nevinovati, si daca sau purtat cu ei mai dur, a fost pentru securitatea tarii, nu se stia ce se mai poate intampla, deci trebuiau luate masuri rapid, iar senatul si toti bambilicii care au venit dupa sa spuna ca vai sa procedat gresit, tocmai ei atunci au tacut, adica siau dat acordul sa se procedeze asa.

Lumea vorbeste, dar sa va vad cand ati fi pusi in fata unei situatii de asemenea proportii ce ati face.
Legat de ce face CIA ilegal, stai tu linisita ca asa procedeaza orice serviciu de genul asta al oricarui stat, nu mai zic de statele musulmane, sau de restul lumii civilizate, ce spui tu.

| Classiffied explică (pentru relian):

Eu am citat din raportul senatului american... daca senatorii americani sunt conspirationisti atunci da am citat din ei.

| Classiffied explică (pentru relian):

Eu nu am criticat cia ul daca ai vazut bine întrebarea. Probabil si eu as tortura daca as fi in aceea situație... eu doar am intrebat de ce mai era nevoie ca cia să ceară autorizație daca ei făceau deja lucrurile astea cu mult înainte... nu am criticat pe nimeni. Pe absolut nimen

| relian a răspuns (pentru Classiffied):

Una este sa faci luxcruri ilegale, alta legale.Despre asta este vorba, intr-un fel sa aiba aprobare de cineva ar fi avut ceva de spus.
Sa vada populatia ca se iau masuri, ca nu ne jucam laughing ceva genul asta.

| relian a răspuns (pentru Classiffied):

Nu sunt conspirationisti sunt lepre, sunt de astia care te sapa, acum is cu tine, mai tirziu te sapa, desi ei nau spus nimic la timpul respepctvi, sau trezit mai tirziu ca nu era bine.
Daca nu era bine de ce nu ai intervenit? Niste sugaci laughing stai linistita ca si pe aici sunt de astia lingai.

Întrebări similare